Δευτέρα, Ιανουαρίου 23, 2012

Οι μακελαρηδες

Οτι εχουμε για κυβερνηση ανθελληνες και υποδουλους των δανειστων μας το γνωριζουμε,οτι αυτοι που μας φερονται σαν να ειμαστε αναλωσιμοι ενω μολις δουν τους πραγματικους κυβερνητες μας κανουν ολες τις στασεις της Αλεξανδρατου στις τσοντες της........και αυτο το ξερουμε.

Οτι η συμμορια αυτη που κυβερναει ειναι μελος της διεθνους τρομοκρατιας και μακελαρηδες σκετοι,προδοτες της χωρας που την κατεστρεψαν με σχεδιο και οργανωμενα το μαθαμε και αυτο προσφατα.

Αυτοι που πληρωνονται απο το δικο μας υστερημα,αυτοι που ονομαζονται (αντι)συνταγματολογοι βγαινουν και αποφασιζουν αντισυνταγματικα για το δικο μας μελλον.
Και αφου το καταστρεψουν μετα απειλουν οτι αν τολμησει κανεις και τους αγγιξει θα γινει μακελειο στην χωρα μας,οτι θα δουμε οτι δεν εχουμε δει μεχρι τωρα,και δεν εχουμε δει και λιγα τοσες δεκαετιες.

Μην πειραξετε τον ποδηλατη της ντροπης και της ξεφτιλας ειπε ο δολοφονος των εργαζομενων και νυν των ασθενων,η Μαρθα Βουρτση της πολιτικης,απειλει οτι αν τολμησει και πειραξει κανεις τον μεγαλυτερο εγκληματια στην ιστορια της χωρας....θα μας μακελεψει,ποσο ακομα δεν μας ειπε.

Και δεν εχει υπαρξει ακομα ενας δικαστης με αρχιδια σε αυτη την χωρα να τον καλεσει και να τον στειλει εκει που του αξιζει σαν κοινο εκβιαστη του λαου.

Καλα μας κανουν,δεχθηκαμε τον πλουτισμο τους,την καθημερινη ανοησια τους,την χουντα που μας εβαλαν στο κεφαλι,γιατι να μας ανησυχησει ενας εκβιασμος απο εναν ανοητο?

Ειδικα αν ειναι και μεσα στους δελφινους για την εξουσια στο κλεφτοκομμα του.

Η συνθεση ειναι απο το:www.greki-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: