Σάββατο, Ιανουαρίου 21, 2012

Αποτέλεσμα Σατανισμού τα πορίσματα Πεπόνη και Μουζακίτη!

Ένα ακόμα σοκ στην υπόθεση των καταγγελιών για την τεχνητή διόγκωση του ελείμματος από την Ελληνική Στατιστική Αρχή, προκαλεί η αποκάλυψη ότι οι δύο εισαγγελείς που έστειλαν την υπόθεση στη Βουλή, συνέταξαν τον σχετικό φάκελο καθ’ υπαγόρευση του εωσφόρου, ή κάποιου άμεσου συνεργάτη του, που ήρθε σε επαφή μαζί τους κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής.
Εξάλλου δεν είναι τυχαίο ότι λίγες μέρες πριν, οι συγκεκριμένοι εισαγγελείς κ.κ. Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης, προχώρησαν σε καταγγελίες για παρεμβάσεις στο έργο τους, χωρίς ποτέ να κατονομάσουν αυτόν που παρενέβαινε! Πράγμα όπως φαίνεται τώρα απολύτως λογικό, αφού κανείς δεν θα τους πίστευε αν έλεγαν την αλήθεια, ότι δηλαδή μπήκε μέσα τους ο Σατανάς και προσπάθησε να τους καθοδηγήσει στο ιδιαίτερα ευαίσθητο θέμα του ελείμματος!
Από τη μεριά της πάντως, η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου με ανακοίνωσή της, υπερασπίζεται τους δύο εισαγγελείς, αναφέροντας ότι ως δικαστικοί λειτουργοί που διακινδυνεύουν πολλά ερχόμενοι σε σύγκρουση με τα μεγάλα συμφέροντα, είναι ελεύθεροι να κάνουν όποιες συμμαχίες κρίνουν απαραίτητες, προκειμένου να διασφαλίσουν πως θα συνεχίσουν απρόσκοπτα, χωρίς φόβο, το έργο τους.
Τέλος, αντιδρώντας στην παραπομπή του φακέλου που ζητάει από τη Βουλή να αποφασίσει για πιθανές ευθύνες των Γιώργου Παπανδρέου και Γιώργου Παπακωνσταντίνου, το ΠΑΣΟΚ, ζήτησε με τη σειρά του εξέταση των δύο εισαγγελέων από ειδικό εξορκιστή, για να διαπιστώσει αν στο άκουσμα συγκεκριμένων λέξεων, αρχίζουν να μιλάνε ανάποδα και να γυρίζουν  360 μοίρες το κεφάλι τους ενώ εκτοξεύουν πορίσματα εναντίον των ιερών ταμπού της χώρας, όπως οι επιχειρηματίες, οι μονές του Αγίου Όρους και τα κόμματα.
  http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.moyfanet&id=11936

Δεν υπάρχουν σχόλια: