Παρασκευή, Δεκεμβρίου 04, 2009

Η αντεπιθεση της ασχημιας

Παντα απο οσο θυμαμαι υπηρχαν στον καλλιτεχνικο....χωρο καποιοι που τους ειχαμε με τα λεμονια,αταλαντοι,αφωνοι,που απλα καλυπταν το βιτσιο του Ελληνα να εχει καποιον να κοροιδευει,λες και δεν εχουμε καθρεφτη στο σπιτι μας.

Ολοι θυμομαστε "καλλιτεχνες"και των δυο φυλλων να προσπαθουν να ανεβουν με οποιο τροπο μπορουσαν,εξ'αλλου το χρημα πολυ το μισησαν την δοξα ομως κανεις.

Εδω και λιγα χρονια σιγα σιγα αυτο το χαλι χειροτερεψε,ηρθε και η ιδιωτικη τηλεοραση και εδεσε το γλυκο,πρωτη μουρη σε ολα τα προγραμματα των χαζοσταθμων ολοι και ολες αυτοι που χωρις κανενα προσον παρα την ιδιαιτεροτητα η την γυμνια τους πλασαρουν την χαζομαρα,τον αναλφαβητισμο τους και την αταλαντοσυνη τους.

Και εχουμε δελτια ειδησεων life style με τραυλους παρουσιαστες,και δελτια καιρου με ξεκολα που ολοκληρωνουν συνεχεια,και καθημερινα δεκαδες προγραμματα που κανουν κρα για τσακωμους,ξεφτυλισματα,κακοηθειες,κουτσομπολια,και γενικα οτι καλυτερο εχουμε να παρουσιασουμε σαν λαος.

Και μεγαλωνουν οι νεες γεννιες με οραμα του next top brothel,με το πιστευω οτι οτι φαμε κι'οτι πιουμε και οτι αρπαξει ο μωλος μας,και τα παραδειγματα ειναι εκει απο σταρλετιτσες που αφου πηδηξαν οτι καγκελο βρηκαν μπροστα τους εκαναν και εναν καλο γαμο και ολα ειχαν ενα ευτυχισμενο τελος.

Και δεν λεει να μετριαστει ολο αυτο αλλα γινεται χειροτερο,και αληθεια αν φυγουν και οι τελευταιοι μεγαλοι απο ολους αυτους τους χωρους τι θα καλυψει το κενο αυτο?

Δεν υπάρχουν σχόλια: