Κυριακή, Δεκεμβρίου 20, 2009

Σχολια

Οσο και αν δεν μας αρεσει να διαβαζουμε σε ολες τις ευρωπαικες εφημεριδες και να βλεπουμε τετοια σχολια στις τηλεορασεις τους,αυτη ειναι η αληθεια τελικα.

Επι χρονια η σπαταλη ξεπερασε καθε επιτρεπτο οριο,τα παντα μας κοστιζαν δεκαπλασια απο οσο κοστιζουν σε καθε αλλη ευρωπαικη χωρα.
Και σαν Ελληνες θα υπερασπιστουμε φυσικα την χωρα μας,αλλα με τι οπλα?
ΟΙ μονοι που δεν ηξεραν οτι κατι συμβαινει σε αυτην την χωρα τοσες δεκαετιες ειναι οι πολιτικοι που περασαν,κυβερνησαν η αντιπολιτευτηκαν.

Και αν θυμαστε ολα αυτα τα χρονια παντα εμεις οι εργαζομενοι και οι συνταξιουχοι ειμαστε στον χειροτερο παρανομαστη,οι χαμηλοτεροι μισθοι στην Δυτικη Ευρωπη,το χειροτερο ασφαλιστικο συστημα και συστημα υγειας,και πληρωναμε και πληρωνουμε ακριβοτερα σχεδον ολα τα προιοντα.

Τα τελευταια δεκα και χρονια εχω ταξιδεψει σχεδον σε ολες τις ευρωπαικες πρωτευουσες,το χομπυ μου ειναι αυτο,και μπορει να μην εχω αλλα πραγματα αλλα ενα ταξιδι δεν θα το αλλαζα με τιποτα.

Παντου οπου πηγα οτι αγοραζω εδω το βρηκα φθηνοτερα εκει,δεν μιλαω για μαρκες γιατι θεωρω ανοησια να ξοδευει καποιος λεφτα για να αγοραζει τετοια ειδη.
Τα Βερσατσε τα φορουσα οταν ζουσε ο σχεδιαστης οχι τωρα που πεθανε.

Και τωρα παλι βλεπουμε οτι την ζημια θα την πληρωσουμε και παλι εμεις,μην ακουτε τα περι παταξεως της φοροδιαφυγης,εδω εχουμε πει γελαμε με σπασμους οταν το ακουμε.

Κανεις απο αυτους που φοροδιαφευγουν δεν θα πιαστει,απλα δεν εχουν τους ανθρωπους να το κανουν και δεν θα τους βρουν ποτε.

Καποιοι φτωχοεμποροι θα την πληρωσουν καποιοι φουρναρηδες η κρεοπωλες της γειτονιας.

Μου μενουν 15 χρονια εργασιας ακομη για να παρω συνταξη,δεν νομιζω οτι θα τα καταφερω,οταν ερθει η ωρα θα τους κανω να με θυμουνται,και οι εταιρειες που παρανομα φερθηκαν και οι κυριοι που στο ονομα μας εκαναν τοσα,και τωρα μας ζητανε να τα πληρωσουμε.

Νομιζω οτι βολεμενοι η οχι ολοι πρεπει να αρχισουμε να σκεφτομαστε σοβαρα το μελλον και κυριως των νεωτερων ανθρωπων.

Και εμενα δεν μ'αρεσει να μας αποκαλουν "αρπαγεςς"δηλαδη απατεωνες,κλεφτες.

Οταν ξερω ομως πως εκτος απο τις υπερβολες ολα τα υπολοιπα ειναι αληθεια τοτε δεν μου μενει παρα να σιωπησω.

Και εκεινοι που μας εφεραν ως εδω να σιωπησουν και να ντραπουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: