Τρίτη, Οκτωβρίου 05, 2010

Με αυτοματο πιλοτο

Συγνωμη γιατι νοιωθω και ηλιθιος δηλαδη,αυτον εμεις...μαλλον εσεις, τον εκλεξατε για να κανει ταξιδια?Οχι για διαχειριστη?

Αυτο δεν ειναι δουλεια,μια στο ενα συνεδριο,την αλλη στο αλλο συνεδριο,την παραλλη σε διπλανο η απεναντι συνεδριο,δουλεια δεν ειχε να κανει απο γιορτη σε πανηγυρι και απο πανηγυρι σε γιορτη το αλαλο.

Οπου ακουσει λεξη παγκοσμιο τρεχει σαν τον road runner,μην χασει κανενα επεισοδιο και δεν ξερει μετα την συνεχεια,που και που επιστρεφει και σε μας να φερει στους υποτακτικους του τις εντολες που του εχουν δωσει,και μετα να ξαναφυγει.

Παντως συγκινηθηκε ο λαος οταν επαιρνε τον τιτλο,αυτον με τα τεσσερα αλογα βρε?
Ειδα κατι γρηες σε μια αυλη βουρκωμενες,η μια εκανε τον σταυρο της,η αλλη προσπαθουσε να συνεφερει μια τριτη που ειχε λιποθυμησει απο την συγκινηση....απο την ελλειψη τροφης τι να πω δεν ξερω.

Στις καφετεριες ολος ο κοσμος με αγωνια παρακολουθουσε,δεν παιρνεις και τιτλο καθε τοσο,απο την Κορινα Τσοπεη ειχαμε να παρουμε.....ειχε παρει και αλλη μια αλλα ποιος την θυμαται τωρα.
Αυτην θα την θυμομαστε,ξεχνιονται τετοιες βραβευσεις,μα να ρωτησω......

Εχει βραβευσει ξανα ο δανειστης τον δανειζομενο?
Τον βραβευει για να τον πεισει να δανειστει κι αλλο η για να φροντισει με καθε τροπο να του δωσει πισω τα δανεικα?

Πες πες εχασα το θεμα,ρε παιδια αυτος μην και νομιζει οτι ειναι πιλοτος σε αεροπλανο?Και συγνωμη τα εξοδα ποιος τα πληρωνει?Η γιαγιουλα που ειχε λυποθυμισει επειδη της εκοψε....ακομη κι απο αυτην.....100 ευρω απο την συνταξη?

Α ρε παραξενε ταξιδιωτη...100 να ειναι οι ωρες σου,κι αυτες σε αεροπλανο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: