Τετάρτη, Οκτωβρίου 06, 2010

Επεγδυσεις

Μονο το βρακι τους στον αερα δεν εχουν πεταξει οι κυβερνητικοι με την τεραστια και παλι επιτυχια να συναψουν καποιες κακομοιρικες συμφωνιες με την Κινα.

Σου λεει ειχαμε καιρο να μιλησουμε για επιτυχιες,αν θυμαστε και περυσι τετοιον καιρο η λιγο αργοτερα ολο επιτυχιες ειχαμε,φυσικα μας οδηγησαν στο ΔΝΤ φετος να δουμε...που θα μας πανε εκδρομη?

Λοιπον ηρθε ο Κινεζος,τον πηγαν απο δω,τον πηγαν απο κει,και πηγε στο καλο ο ανθρωπος,και σκεφτηκαν αυτοι τωρα....σκεφτηκαν ειναι απλα μια λεξη που περιγραφει καποιον που κανει εργασια με τον εγκεφαλο του....δεν το κανουν ολοι ετσι.

Επιτυχιες που πουλησαν το λιμανι,που περυσι το κατεκριναν,και εβγαιναν στις διαδηλωσεις και εκλαιγε απο τα δακρυγονα ο διαχειριστης,αλλα αυτος εκει ειχε τον σκοπο του,σου λεει......ποσο θα κλαψω....υπομονη,μετα θα παρω την εξουσια και θα κλαψουν αυτοι με μαυρο δακρυ.

Και το ειπε και το εκανε ο αθεοφοβος,τωρα ας συνεχισουμε το θεμα που ειχαμε πιασει.....λοιπον δινουν στον κοσμο την εντυπωση οτι οι τεραστιες αυτες επιτυχιες θα δημιουργησουν αναπτυξη,οικονομικα δεν ξερω,απο οτι διαβαζω ομως τιποτα δεν θα δημιουργησουν τελικα,αλλη μια τρυπα στο νερο,αντε Γιοργο με τοσες τρυπες στο νερο που εχεις κανει να δουμε πως θα κανεις κωπηλασια μετα.

Εγω στο Συδνευ εχω δουλεψει με Κινεζους,ειναι κατι απιστευτο τι φιλοσοφια εχουν,τσαμπατζηδες,ευκαιριακηδες,προσανατολισμενοι στο κερδος απολυτα.

Βρηκαν το ερειπιο του Γιοργου και σκεφτηκαν να το αγορασουν οταν ανακαινιστει καποια αξια θα εχει σου λενε,δεν θα μεινει ερειπιο αιωνια.

Γιοργο σερβιτορος σε κινεζο να γινεις και αν παρεις ενα σεντ για φιλοδωρημα....να γινω κινεζος εγω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: