Τετάρτη, Οκτωβρίου 06, 2010

Το μελλον που ονειρευονται για εμας

Η παραλυση του κρατους ειναι εμφανης,οτι και να μας λενε το βλεπουμε με τα ιδια μας τα ματια,ειναι τυχαιο πιστευετε αυτο?
Εδω και εναν χρονο εχουν κανει οτι μπορουν για να το πετυχουν αυτο,παρα τις κοκκινες γραμμες,τα οπλα στο τραπεζι,της απειλες,το σχεδιο ηταν ενα,και το πραγματοποιουν σιγα-σιγα.

Τελικα τι ειναι αυτο που θελουν?
Και μην μου πει καποιος οτι σε λιγα χρονια ολα αυτα τα μετρα θα καταργηθουν και θα γυρισουμε παλι στην εστω μετρια οικονομικη κατασταση που ειμαστε εως περυσι,τους συμφερει να το πιστευουμε αυτο,να ελπιζουμε,ομως τα μετρα αυτα θα μεινουν ακομη και αν η κατασταση αντιστραφει.

Αυτο που επιδιωκουν λοιπον ειναι να ζει ο πληθυσμος σε καθεστως αγωνιας και αγχους,να προσπαθει να επιβιωσει με τα ελαχιστα πλεον χρηματα που θα παιρνει,να μην εχει την αντοχη και την δυναμη να αντισταθει σε οποια επομενα μετρα θα παρουν.

Απο τον περυσινο εργασιακο μεσαιωνα,στην φετεινη εργασιακη κολαση,με εργασια πληρωμενη με μισθους του 1990,με συνταξεις θανατου,με νοσοκομεια αδεια απο νοσηλευτες,με παιδεια που ο μαθητης δεν θα γνωριζει που αρχιζει η Ελλαδα και που τελειωνει.
Το κυριωτερο απο ολα ομως ειναι η ανεργια,15% υπολογιζεται του χρονου,και οταν λενε 15% ειναι πανω απο 20%πως θα επιβιωσουν ολοι αυτοι οι ανεργοι?

Ενα σχεδιο εξοντωσης εχουν και τιποτα αλλο,κτυπουν αυτους που μπορουν,πειτε μου γιατι δεν εχουν μειωσει τιποτα αλλο εκτος των μισθων και των συνταξεων?

Γιατι δεν τους ενδιαφερει να μειωσουν κατι αλλο...απλα.

Η ακριβεια που υπηρχε και περυσι οργιαζει φετος,ολες οι υπηρεσιες εχουν ανεβει,οι τιμες στα σουπερ μαρκετ το ιδιο,αν ηθελαν δεν θα μπορουσαν να τις μειωσουν?
Οχι γιατι ειναι εναντια στο συνταγμα?
Και οι μειωσεις μισθων το ιδιο,γιατι εκει αδιαφορουν?

Το μελλον που ονειρευονται για εμας ειναι σκοτεινο,ανικανοι και οι ιδιοι να σκεφτουν τις επιπτωσεις,το μονο που κανουν ειναι να μιλανε στα προσφιλη τους ΜΜΕ,να λενε ανοησιες,να δικαιολογουν τα αδικαιολγητα,ενω την ιδια ωρα...

Μας ετοιμαζουν και νεα μετρα,που θα επιβαρυνουν παλι τους ιδιους που επιβαρυναν και τα προηγουμενα που πηραν.

Σας βεβαιωνω,το μελλον που ονειρευεται ο διαχειριστης μας απεχει αιωνες απο το μελλον που ειχατε ονειρευτει εσεις για τον εαυτο σας,την οικογενεια σας,τα παιδια σας.

Μην ακουτε τα λογια πλεον,δειτε τις πραξεις.

Ας τον βραβευσουμε και εμεις τελως παντων με ενα βραβειο,τετοιο κατορθωμα ουτε ο Αττιλας δεν ειχε καταφερει σε τοσο συντομο διαστημα.

Ναι ενα δικο μας βραβειο.
Βρειτε ο καθενας κατι και βραβευστε τον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: