Παρασκευή, Οκτωβρίου 01, 2010

Eιναι της μοδας τα νευρα

Την αρχη την εκανε ο κουρασμενος πρωην αρχηγος του κρατους,ηταν κουρασμενος πολυ δεν μπορουσε να παει να πει δυο κουβεντες βρε παιδι μου,ειχε αναλαβει και την πολιτικη ευθυνη φυσικα.
Τι να πει οτι δεν ηξερε?
Δεν ρωταγε?

Η συνεχεια επι της οθονης και να και το δευτερο κρουσμα νευρων,το αττικο ζωολογικο παρκο,νευριασε και αυτο,αντε τωρα εμεις να καταλαβουμε γιατι αυτοι οι "ανθρωποι"αποφευγουν να δεχθουν οτι τελικα δεν ηταν και τοσο καταλληλοι οσο μας τους παρουσιαζαν τοσα χρονια.
Ξεχναει τα παντα,εδω ξεχασε το ενα εκατομυριο που του πηγε στο κομμα ο Τσουκατος,εχετε ξεχασει εσεις ποτε κανενα εκατομυριο...οχι δραχμες σε καμμια ντουλαπα και τωρα δεν το θυμοσαστε πλεον?
Ξεχασε και το χρηματηστηριο,τοτε που βγαζανε αφισες στους δρομους λεγοντας οτι θα φτασει τις 6000μοναδες,μα αλτζχαιμερ δεν εχει τοτε πως ξεχναει?

Και του κακοφανηκε που θα ελεγξει η εξεταστικη επιτροπη και την περιοδο που κυβερνουσε...ο λογος το λεει τωρα...και αυτος.
Οχι οτι θα βγαλει και τιποτα σπουδαιο η εξεταστικη επιτροπη,οτι εχουν βγαλει και οι υπολοιπες τοσα χρονια θα βγαλει.

Αλλα αυτοι γιατι θυμωνουν μπορειτε να μου εξηγησετε?
Θεωρουν οτι ειναι ανωτεροι απο εμας τους υπολοιπους?
Νομιζουν οτι εχουν καποια επιφοιτηση απο το Αγιο Πνευμα και οτι οσα εκαναν τα εκαναν ολα καλα?

Διαβασε μηπως οτι στην Ισλανδια τον πανε σε ειδικο δικαστηριο τον φταιχτη πρωθυπουργο,αυτον που τους εφερε στην χρεοκοπια?

Δεν ειναι καιρος να κατεβουν απο τον ψευτικο θρονο τους και να δεχτουν οτι οπως και ο Βασιληας και αυτοι ηταν το ιδιο.

Γυμνοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: