Κυριακή, Οκτωβρίου 03, 2010

O Πρωτα ο πολιτης εχει γεννεθλια

Ενας χρονος κλεινει αυριο απο την ημερα που το κομμα που "κυβερναει"πηρε την εξουσια,το κυβερναει το εχω σε εισαγωγικα διοτι ειναι γνωστο οτι αυτοι απλα ακολουθουν εντολες και δεν εχουν καμια σχεση με την διακυβερνηση της χωρας.

Ενας χρονος στην διαρκεια του οποιου πολλοι Ελληνες που ψηφισαν αυτο το κομμα περνουν το μεγαλυτερο μερος της ημερας τους μουτζωνοντας τον εαυτο τους καθως και το μερος που ειναι κτισμενο το κοινοβουλιο.

Τα οσα μας υποσχεθηκαν τα θυμομαστε,τα οσα εχουν κανει τα νοιωθουμε στο πετσι μας,τα οσα θα κανουν τα φανταζομαστε,αληθεια υπαρχει καποιος που ενα χρονο πριν θα το φανταζοταν αυτο που εχει συμβει?

Ενα χρονο τωρα οι αδυναμοι οικονομικα ψαχνουν το περιφημο δυχτι προστασιας που υποσχεθηκε πολλες φορες ο διαχειριστης μας,αλλοι ψαχνουν τα λεφτα στις τσεπες τους αλλα αυτα εχουν κανει φτερα,και αλλοι ψαχνουν δρομο για να φυγουν απο εδω και να μην ξαναγυρισουν.

Ενα χρονο τωρα ζουμε την απραξια,την ανικανοτητα,την απατη,ζουμε την φανερη επιθυμια του διαχειριστη μας να ελθει επιτελους μια παγκοσμια κυβερνηση να μας σωσει,φυσικα η αληθεια ειναι οτι δεν θα μας σωσει η παγκοσμια κυβερνηση,γιατι ομως δεν κατεβαινει ο λαοφιλης διαχειριστης μας να συναντηθει με τον λαο στον οποιο εταζε λαγους με πετραχειλια να δουμε εκεινον ποιος θα τον σωσει?

Ενα χρονο ζουμε την κατατροπωση ολων των εργασιακων δικαιωματων,την κλοπη απο την τσεπη ολων μας των χρηματων που κερδιζουμε,τις εξεταστικες επιτροπες που δεν τελειωνουν ποτε,το ξεπουλημα της χωρας,την αποδομηση ολων των επαγγελματιων,τον θανατο της αγορας,την προστασια των τραπεζων.

Ενα χρονο ακουμε οτι ο διαχειριστης μας ποναει που ποναμε κι εμεις,οτι τον στηριζουμε,οτι υπαρχουν ακομη ρετιρε και πρεπει να γινουν υπογεια,ενα χρονο εχουν βαλει τον εναν μας απεναντι στον αλλον,εναν χρονο εχουμε διαχειριστη τον τουριστα της χρονιας,μαθαινουμε κουπι χωρις βαρκα και ποδηλατουμε χωρια σελλα.

Σε τετοιες επετειους ειναι συνηθες να ευχεσαι στον εορταζομενο"να ζησεις"να τα εκατοστησεις"χρονια πολλα"

Η δικη μου ευχη στον διαχειριστη μας και σε οσους τον στηριζουν ειναι μια.
Την ελεγε και η γιαγια μου θεος σχωρεστην σε οσους την μισουσαν,την ζηλευαν η ηθελαν να της κανουν κακο.

Κακο ψοφο να'χεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: