Τρίτη, Νοεμβρίου 09, 2010

Πως φανταζεστε τα επομενα 20 χρονια απο την ζωη σας?

Ειναι γεγονος οτι μας εχωσαν με την βια στο ΔΝΤ,ειναι επισης γεγονος οτι απο αυτο δεν θα βγουμε ουτε το 2011 ουτε το 2012 ουτε το 2013,συμφωνα με δημοσιευματα και με την λογικη της αναδιαρθρωσης του χρεους θα βγουμε απο το ΔΝΤ οταν πολλοι απο εμας δεν θα ζουν για να το δουν αυτο.

Με τις ψευτικες υποσχεσεις του διαχειριστη μας ειμαστε συνηθισμενοι,δεν περιμενουμε πλεον απο καποιον που ανεβηκε στην εξουσια με τοσα απατηλα λογια και μετα εκανε τα αντιθετα απο οσα ειχε υποσχεθει τιποτα καλυτερο,ουτε την παραμικρη αληθεια.

Αυτος δεν ενδιαφερεται για τον λαο,ενδιαφερεται για τους τραπεζιτες,τους φιλους του στην Λεσχη Μπιλντερμπεργκ και τους διαφορους παγκοσμιους συγκυβερνητες του.

Εσεις αληθεια πως φανταζεστε την ζωη σας μετα απο 20 χρονια?

Με την υφεση να βαθαινει,την ακριβεια να καλπαζει,την ανεργια να αυξανεται καθε μερα,την ανασφαλεια της εργασιας,τους μισθους που σε λιγο καιρο θα ειναι σαν τα επιδοματα προνοιας.

Και καλα να ειστε 50 και κατι οπως εγω,μεχρι τοτε θα κοιταμε τα μαρουλια αναποδα,ισως και νωριτερα με τις τεραστιες συνταξεις που θα μας δινουν...αν θα μας τις δινουν,αν ειστε ομως κατω των 40 ετων η και χειροτερα μολις βγηκατε στην αγορα εργασιας,μολις σκεπτεστε να κανετε οικογενεια,μολις αποφασισατε να ανοιξετε μια δικη σας επιχειρηση,τι περιμενετε αληθεια?

Για τους πολιτικους μην ανησυχειτε,αυτοι ειναι σαν τις κατσαριδες και τα ποντικια, ζουν σε καθε περιβαλλον,οι περισσοτεροι απο αυτους εχουν κανει την οικονομια τους,εχουν απο 50 σπιτια,καταθεσεις και εδω και στο εξωτερικο, αυτοι θα επιβιωσουν και μαλιστα εις βαρος μας οπως κανουν παντα.

Εσεις πως φανταζεστε την ζωη σας μετα απο 20 χρονια?

Θα ειστε πλουσιοτεροι?
Θα εχετε αποκτησει παιδια?
Θα εχετε καπου να μεινετε?
Θα εχετε εργασια?
Αν εχετε εργασια τα χρηματα θα σας αρκουν για να ζησετε?
Αν δεν εχετε τι θα κανετε?

Ξερω ακουγετε σαν γκαλλοπ αλλα αυτη πλεον ειναι η πραγματικοτητα.

Απαντηστε στον εαυτο σας λοιπον.
Αξιζαν οσα πιστεψατε τοσα χρονια?
Αξιζαν για οσα πολεμησατε?

Και μετα βαλτε το κεφαλι κατω και μην ξαναμιλησετε.

Αν το κανετε μπορουν να σας απειλησουν με εκλογες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: