Τρίτη, Νοεμβρίου 23, 2010

Μπεεεεεεεεεεεεεεε

Εδω και μηνες γραφω οτι οσο και αν μας καθησυχαζουν με υποσχεσεις στο τελος θα μας σφαξουν σαν προβατα και θα μας πουλησουν σαν κρεας.
Ωραια ειναι να αισιοδοξει καποιος οτι θα καλυτερεψουν τα πραγματα,συνηθως αυτο το κανουν οι στρουθοκαμηλοι οι οποιοι για να μην βλεπουν οτι τους κυνηγαει καποιος χωνουν το κεφαλι τους στην αμμο και ησυχαζουν.

Ετσι παντα καχυποπτος δεν πηγα να ψηφισω περυσι,κατι παντα μου λεει οτι οσα ακουω προεκλογικα θα ειναι λογια του αερα,αυτο το περυσινο ομως ειναι κατι που δεν εχει ματασυμβει στην Ελλαδα.
Τοση απατη μαζεμενη  εχει εγκατασταθει ανετα και διαχειριζεται το μελλον που δεν εχουμε πλεον.

Ετσι μετρο,μετρο μας χωνουν πιο βαθεια στην γη,η πληρης αδιαφορια τους για τον ανθρωπο με εχει εκπληξει σε τετοιο βαθμο που μενω αφωνος.Μιλανε για την τροικα ξεχνωντας οτι αυτοι εβαλαν τις υπογραφες τους κατω απο το μνημονιο,μιλανε για κοκκινες γραμμες οταν η μονη γραμμη που γνωριζουν ειναι η  γραμμη της υποχωρησης.

Σφυριζουν κλεφτικα κανοντας οτι αυτοι δεν ζουσαν εδω πριν,οτι μολις ηρθαν στην χωρα και την βρηκαν σε αυτο το χαλι,μιλανε για προνομιουχους που ομως εκεινοι κατασκευασαν,για υψηλομισθους που εκεινοι ενεκριναν τους μισθους τους.

Για τους υπαλληλους της βουλης κουβεντα ομως,ε φυσικα εκει ειναι οι γυναικες,οι κορες,οι κολλητοι τους,ολοι οι υπολοιποι στην κολαση αλλα για τα δικα τους προνομια τιποτα.

Απολυσεις και στο δημοσιο.....μειωσεις στον ιδιωτικο τομεα,πεινα και δυστυχια,το οραμα του διαχειριστη μας για την χωρα.

Και ενω στην Ιρλανδια τους βριζουν και πανε σε εκλογες εδω εγινε το αντιθετο,τους χειροκροταμε και δεν θελουμε εκλογες.

Μα ευκολο ειναι να καταλαβει καποιος το γιατι,οταν επι δεκαετιες μας διεφθειραν με παροχες,μας εκαναν αλλον λαο,τι αντισταση να βρουν εδω?

Το πολυ πολυ να κανουμε ...μπεεεεεεεεεεεεεεεεε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: