Δευτέρα, Νοεμβρίου 15, 2010

Νικησαμε ρε χαμενοι!!!

Δεν αντεχω αλλες νικες θα κλαταρω,ακομη δεν προλαβα να ξεκουραστω απο τις νικες της περασμενης εβδομαδας και ηρθαν και πεσανε επανω μου και οι νικες οι χθεσινες,πως να το αντεξω?

Ολοι νικησανε και παλι,μα μανια με αυτη την λεξη,απο περυσι που ο διαχειριστης μας ετρεχε με το πιστολι στον κροταφο απο την μια χωρα στην αλλη....ολο νικες εχουμε,μα ετσι θα παρουμε το πρωταθλημα αηττητοι,θα μας κατηγορησουν οτι λαδωσαμε τους διαιτητες.

Καντε και μια ηττα βρε παιδια,να εχει λιγο αγωνια η σουπερ λιγκα.

Φυσικα ο διαχειριστης νικησε την πρωτη εβδομαδα γιατι στα αποδυτηρια εκβιαζε τους παικτες οτι θα φερει αλλον προπονητη στην ομαδα,τελικα με τους μισους παικτες επαιξε αν ομως εχεις καλη ομαδα κερδιζεις και με τους μισους.

Αυτη την εβδομαδα μας ειπε να παιξουμε κατα βουληση,δεν μας εκβιασε δηλαδη αλλα και παλι με λιγοτερους απο τους μισους παικτες παιξαμε,και παλι νικησαμε.

Το συμπερασμα που βγαινει ειναι διπλο.

Πρωτο,δεν χρειαζονται οι παικτες για να νικαμε,νικαμε και χωρις αυτους.
Δευτερο,οι παικτες δεν ενδιαφερονται ουτε για τον προπονητη ουτε για την ομαδα.

Φυσικα σαν τις φοιτητικες εκλογες νικησαν και ολοι οι υπολοιποι,και η αντιπαλη ομαδα χωρις παικτες επαιζε και νικησε,και κατι αλλοι που δεν ανηκαν σε ομαδες νικησανε,και γενικα επικρατει μια ατμοσφαιρα μεγαλης νικης.

Και δεν ειναι μονο αυτο νικησαν και αυτοι που δεν πηραν μερος στον αγωνα,να...μια που θα φτιαξει και αυτη ομαδα νικησε και εκεινη,και για εκεινη χασανε ολοι οι αλλοι,ε...τι να πει αυτη ειναι παιδι μου η νεα ελπιδα για το πρωταθλημα,αντε και στο Τσαμπιονς λιγκ.

Τελικα αυτο που καταλαβα ειναι οτι και με εναν παικτη αυτοι θα νικανε,δεν τους νοιαζει ουτε η ομαδα,ουτε η Σουπερ λιγκα,ουτε οι παιχτες,τους νοιαζει μονο να νικανε.

Αν σας κουρασε σε συτη την αναρτηση η αναγραφη και μονο της λεξης νικη,νικησε κλπ επι τοσες φορες,φανταστειτε ποσο με εχει κουρασει εμενα να ακουω οτι νικησαν οι συνεχομενα ηττημενοι .

Δηλαδη εφοσον νικησαν ολοι αυτοι ποιοι χασανε?
Μαλλον εμεις ολοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: