Τετάρτη, Νοεμβρίου 10, 2010

Το τσαντηρι Ελλας

Το γελοιο συνεχιστηκε και σημερα,οι συνταξιοιυχοι του ΟΓΑ ταλαιπωρουνται και οι υπαλληλοι του δεν ξερουν τι τους γινετε.

Μετα απο αρκετα τηλεφωνα τελικα βρεθηκε ο απων σε εκλογικη αδεια υπαλληλος,ο οποιος με εστελνε σε αλλα τηλεφωνα,αγανακτησα,νευριασα,πηρα τον γραφειο του προεδρου του οργανισμου.
Εκει διαβασαν την αποφαση η οποια δεν περιελαμβανε τους νοσηλευομενους συνταξιουχους αλλα μονο τους συνταξιουχους που διαμενουν στο εξωτερικο,μου ειπαν λοιπον να παω στο ταχυδρομειο να παραλαβω την συνταξη,ετσι και εκανα.

Μολις ηρθε η σειρα μου με ενημερωσαν οτι δεν πληρωνουν τις συνταξεις οταν υπαρχει εξουσιοδοτηση και οτι ειχαν διωξει και αλλους που ειχαν παει για αυτον τον λογο.
Τους παρακαλεσα να επικοινωνησουν με τον ως σημερα αποντα υπαλληλο στον οποιο εξηγησαν οτι ο ΟΓΑ δεν τους ειχε στειλει μια διευκρινιστικη επιστολη για αυτο το θεμα οποτε η διοικηση τους δεν τους επετρεπε να πληρωνουν τις συνταξεις αυτες.

Βρεθηκε ακρη τελικα και τα χρηματα τα πηρα,τουλαχιστον να πληρωσω την αποκλειστικη,σκεφτειτε ομως οτι μιλησα με 15 διαφορετικους"υπευθυνους και υπευθυνες"του ΟΓΑ και ο καθενας ειχε και την δικη του αποψη,παντα ομως αρνητικη προς την επιλυση του προβληματος.
Και φυσικα με ευχαριστουσαν οι υπαλληλοι του Ελτα που τους βοηθησα να βρουν μια ακρη.....φανταστειτε συνεργασια υπηρεσιων στο Ελληνικο δημοσιο.

Αυτους ολους τους γελοιους υπαλληλους τους προσλαβανε με την αγορα ενος απορυπαντικου,η τους πηρανε τσαμπα,αυτην την διοικηση πληρωνουμε τοσα χρονια,αυτους τους ηλιθιους τεμπεληδες με τους χοντρους κωλους εχουμε να μας εξυπηρετουν?
Σκεφτειτε ποσοι και ποσες φτωχοι και φτωχες γυναικες και οι συγγενεις τους εχουν ταλαιπωρηθει αυτες τις μερες προσπαθωντας να βρουν μια ακρη σε αυτο το τσαντηρι που λεγετε Ελλαδα.

Οι ανικανοι αυτοι υπαλληλοι του ΟΓΑ θα κατεβαιναν σε απεργια αν δεν ειχαν πληρωθει το μηνιατικο τους,εφοσον ομως πληρωθηκαν τι τους ενδιαφερει αν εχει ο αλλος αναγκη αυτο το αστειο ποσο?

Αυτα επρεπε να αλλαξει το Γιοργο οχι που αλλαξε τα φωτα τα δικα μας,αυτη την ανικανοτητα και την ευθυνοφοβια επρεπε να αλλαξει.

Αλλα αυτο δεν κοστιζει οποτε δεν τον ενδιαφερει και τοσο,ομως τωρα πλεον καταλαβα τι σημαινε το"Πρωτα ο Πολιτης".

Σημαινε οτι πρωτα εμεις σε ολα,στις περικοπες,στις αυξησεις ηλικιας,στα εργασιακα,και κυριως και περισσοτερο.

Στην ταλαιπωρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: