Δευτέρα, Νοεμβρίου 08, 2010

Η Ζωη της αλλης

Σαν σηριαλ που παιζεται εδω και χρονια και επαναλαμβανεται συνεχεια και η προσπαθεια της Θοδωρας να γινει Βεζυρης.
Απο χρονια στρατιωτης της παραταξης της νουδου με προσεγμενο προφιλ συνεντευξεις που μιλαει πολυ αλλα δεν λεει τιποτα καινουργιο,αποφασισε μετα την οδυνηρη και απροσμενη λογω της συμμαχιας Αβραμοπουλου Σαμαρα ηττας της να ανοιξει ενα νεο κεφαλαιο στην πολιτικη της σταδιοδρομια.

Εχοντας μαθει κοντα στον Πατερα της τα μυστικα της διαπλοκης και της υποχθονιας στρατιγικης της εξουσιας δεν μπορεσε να παραμεινει ο στρατιωτης που παντα ελεγε οτι ειναι,και αυτο γιατι ποτε της δεν ηθελε να ειναι στρατιωτης,ηθελε να ειναι στρατηγος.

Αυτο ειναι το μεγαλο ελλατωμα του καθε Ελληνα,η φιλοδοξια να γινει κατι περισσοτερο απο οτι αξιζει να ειναι,αυτο ειναι το παιχνιδι που παιζουν οι καθε λογης πολιτικοι στις πλατες ενος αμοιρου λαου.

Και ομως η Θοδωρα ειχε τα προσοντα να γινει κατι,δεν το θελησε γιατι προτιμησε τον ευκολο δρομο αυτον που της δινει την ψευδαισθηση οτι κερδιζει ενω πραγματικα χανει,και χανει μαζι και η χωρα γιατι την ακολουθουν ατομα τα οποια καθε αλλο παρα την πολιτικη της σταδιοδρομια θυμουνται.

Ενας ακομη σωτηρας η Θοδωρα,χωρις ομως την ικανοτητα να ειναι,απλα κινειται στον κυκλο που την βεβαιωνει οτι μπορει να κανει κατι περισσοτερο,εχει και την αρχομανια της υπερτονισμενη και πιστευει οτι με αυτο μονο το προσον θα καταφερει να μετατρεψει την ολικη απογοητευση ενος λαου προς το συμφερον της.

Δυστυχως ολοι χωρις εξαιρεση οι πολιτικοι θεωρουν οτι ο λαος ξεχναει ευκολα,και η Θοδωρα κανει το ιδιο λαθος,αν ειχε κανει καποιο εργο σαν δημαρχος Αθηναιων,αν ειχε πετυχει κατι...ελαχιστο σαν υπουργος εξωτερικων...αλο απο το να υποστηριζει με παθος τον κουρασμενο αρχηγο της ελπιζοντας μονο να τον διαδεχθει...τοτε θα μπορουσε να περιμενει να θυμηθουμε κατι θετικο για το υποτιθεμενο εργο της.

Καποιοι πολιτικοι δεν ξερουν οτι καποια στιγμη πρεπει να αφησουν αυτο που με την βια κρατανε σφιχτα σε νεωτερους τους,καποιοι ακομη καλυτερα να καθονταν σπιτι τους ,αυτο θα ηταν μεγαλυτερη προσφορα για την χωρα απο την ανουσια παρουσια τους στα κοινα.

Δυστυχως ουτε αυτο το καταλαβαινουν οπως δεν καταλαβαινουν και τα μυνηματα που τους στελνει ο κοσμος.

Ποση ατυχια αυτη η χωρα να εχει μαζεμενους τοσους ανικανους και εγωπαθεις ανθρωπους στην πολιτικη της ζωη....την ιδια ακριβως περιοδο.

Ολους μαζι......

υγ.
Παει την εχασα και αυτην απο φιλη στο facebook αυτη η δημοκρατικη αντιπηψη των Ελληνων πολιτικων να μην μπορουν να δεχθουν την αντιθετη αποψη με σκοτωνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: