Κυριακή, Νοεμβρίου 07, 2010

Ο εκβιαστης σαν τον φονια γυριζει παντα στον τοπο του εκβιασμου του

Με εκβιαστικα διλληματα εχει μαθει να προχωραει ο διαχειριστης του φοβου μας,ετσι ανεβηκε και στην προεδρια του κομματος του,με τις ταχα δημοκρατικες διαδικασιες της ψηφου που ελαβε.

Και ειναι πολυ δημοκρατης και το απεδειξε με τον τροπο που διαχειριστηκε την χωρα απο την ημερα που ανελαβε την εξουσια.
Μονος του ειχε σχεδιασει οτι εκανε,με την παρεουλα των φιλων του των Μπιρμπιλογερουλανων οπως τους λεει ο κοσμος,ανιδεικευτους εργατες εχουμε τοσους στην χωρα,εκεινος καλυτερους για την κυβερνηση δεν βρηκε?

Με φασιστικο πονο αποφασισε οσα αποφασισε,ο λαος δεν υπηρχε τοσους μηνες...ε...φυσικα τωρα που ειναι να ψηφισουμε ειμαστε κυριαρχοι,τοσους μηνες αποντες.

Και εκει ειναι η χειροτερη εικονα του διαχειριστη μας.

Ενας πληρως αποτυχημενος πρωθυπουργος,
οχι γιατι αδιαφορησε για εξη μηνες,
οχι γιατι μας εβαλε στο ΔΝΤ,
οχι γιατι κατηργησε οτι υπηρχε σαν εννοια κοινωνικου κρατους,
οχι γιατι αντι να κυβερνησει δημοκρατικα αυτος βασιλευσε.

Αλλα γιατι προσπαθει ακομη και μετα απο τετοια αποτυχια αν μας εκβιασει να ψηφισουμε τις κομματικες του επιλογες αλλοιως θα μας .....συρει σε νεες εκλογες,και τοτε....

Θα χρεοκοπησουμε
Θα πεινασουμε,
θα επελθει χαος,
θα σταματησουν να πληρωνονται οι εργαζομενοι,
θα μειωθει το αγοραστικο μας επιπεδο,και πολλα αλλα.

Ενω τωρα που δεν ....ειμαστε χρεοκοπημενοι,που δεν συμβαινει κατα την γνωμη του τιποτα απο τα παραπανω...περναμε καλυτερα.

Ενας αστειος ανθρωπακος που του δοθηκε απο τον λαο η εντολη να κυβερνησει και αυτος την πηρε..την εκανε κουρελοχαρτο και τωρα προσπαθει να την ξαναμαζεψει σε κατι που να θυμιζει αδεια σελιδα που παληα ειχαν γραφτει χιλιαδες υποσχεσεις.

Δεν θυμαμαι στα τοσα χρονια που ζω τετοια νοοτροπια σε πολιτικο.
Απατεωνες ειχαμε.
Κλεφτες ειχαμε.
Ανικανους ειχαμε.
Κουρασμενους επισης ειχαμε.

Αλλα εκβιαστες δεν ειχαμε ποτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: