Κυριακή, Νοεμβρίου 21, 2010

Χωρις πυξιδα

Ενω ετοιμαστηκε σε usb ο νεος προυπολογισμος ολα δειχνουν οτι ακομη μια φορα φετος δεν προκειται να τον πραγματοποιησει οπως τον σχεδιασε η διαχειριστικη μας ομαδα.
Ωραια ειναι τα usb αλλα αν δεν εχει η ομαδα οραμα το εργαλειο απο μονο του δεν φερνει κανενα αποτελεσμα.

Και οραμα δεν εχει ουτε αυτη η ομαδα ουτε καμια ομαδα απο οσες διαχειριστηκαν την οικονομια τοσες δεκαετιες,ολα τα βαρη συνεχεια τα εριχναν πανω στον λαο,εκεινοι περναγαν καλα και τι τους ενοιαζε αν ο προυπολογισμος θα εβγαινε οπως τον ειχαν σχεδιασει?

Ο αλλος στην αντιπολιτευση ενω μας ειπε οτι νικησε τωρα ψαχνει να βρει γιατι εχασε,μα τοσο αστειοι που ειναι απορω που δεν το καταλαβαινουν,μετα ψαχνουν να βρουν γιατι δεν πηγε το 70% του κοσμου να ψηφισει,μα για αυτο δεν πηγε....να ψηφισει ποιους?

Και μεσα στην κριση και στην ανικανοτητα μας ηρθε κατακουτελα και το νεο κινημα....οχι του ναυτικου,αυτο με την εληα σαν σημα,ελαις η μινερβα δεν εχει σημασια,εληα να ειναι και οτι ναναι,μας ηρθε και κατηγορησε το παρελθον απο το οποιο γεννηθηκε.

Εγω ξερω οτι αν ενας γιος η κορη αρχισει να κατηγορει την οικογενεια της  την οποια μεχρι πριν λιγους μηνες υποστηριζε σαν πιστος στρατιωτης...τοτε κατι παει στραβα και στην οικογενεια και στο παιδι,καλη τυχη να εχει η εληα,αλλα με εληα δεν χορταινει πλεον ο κοσμος.

Τα πραγματικα αφεντικα μας ομως δουλευουν σκληρα,αν δεν καταφερουν να μας καταντησουν οπως αυτοι θελουν δεν προκειται να μας δωσουν το δανειο που μας κραταει στην ζωη.
Διαβαστε τι λεει η Λ.Κατσελη σημερα στο Βημα,δεν μπορει αλλα να λενε και μετα να κανουν τα αντιθετα.

Κατι ειναι λαθος.

Η στραβος ειναι ο γυαλος η στραβα αρμενιζουμε.

Διαλεξτε και παρτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: