Τρίτη, Νοεμβρίου 30, 2010

Oταν ξυπνησουμε...ολα θα ειναι αλλοιως

Και ενω γυρω μας συμβαινουν τοσα οσα δεν εζησε αυτη η χωρα απο την επανασταση του '21 και μετα,ενω μας λενε οτι για ολα φταιμε εμεις και δικιο εχουν διοτι σε αυτην την ζωη οποιος φταιει πληρωνει....και φυσικο ειναι εφοσον φταιμε εμεις...εμεις την πληρωνουμε.

Και ειμαστε εμεις οι κυριοι φταιχτες,εμεις ...δηλαδη αυτοι που ψηφιζαν τοσες δεκαετιες φταινε,εκεινοι εφερναν ολους αυτους τους αποτυχημενους επαναστατες στην εξουσια,τους αφραγκους και αγνωστους δεξιους και αριστερους ψαλτες,τους διεφθαρμενους σοσιαληστες,τους καταλληλοτερους τεμπεληδες.

Και να λοιπον τα μεθεορτια,μετα τον γαμο τον περυσινο τωρα εχουμε τα γεννητουρια της νεας ταξης πραγματων,και εμεις κοιμομαστε τον υπνο του δικαιου η του αδικου,οπως το βλεπει ο καθενας μας,διχως δικαιωματα,διχως μισθους,διχως συνταξεις,διχως μελλον.

Και ενω επιμηκυνουν την πληρωμη του χρεους μας μικραινουν συγχρονως την ζωη μας με χιλιαδες τροπους,και ρωταω εγω.

Ειναι αξιοπρεπης ζωη αυτη που εχουν προγραμματισει να ζησουμε?

Και εμεις κουτσα στραβα ζησαμε...εστω για λιγο,οσοι απο εσας εχετε παιδια εχετε σκεφτει οτι με τον δικο σας υπνο τα κανατε πριν μεγαλωσουν δουλους ενος απανθρωπου συστηματος?
Θα τα κοιταξετε καταματα και τι θα τους πειτε?

Συγνωμη που για μια ζωη θα εισαι σκλαβος με 590 ευρω?
Που δεν θα καταφερεις να παρεις συνταξη,που θα υποκυπτεις στην αισχροτητα του εργοδοτη σου,που θα υπογραφεις μονοημερες συμβασεις,που θα ζεις με το αγχος της επομενης ημερας...που δεν θα ξερεις αν θα εχεις να πληρωσεις για την τροφη σου.

Ειναι γνωστοι οι στοχοι της νεας ταξης πραγματων,ειναι αυτο που κανει σε εμας ο διαχειριστης μας,φτωχοποιηση του μεγαλυτερου μερους του πλυθυσμου,παραδοση ολων των πλουτοπαραγωγικων πηγων της χωρας στους ξενους,ενισχυση των τραπεζιτων.

Οταν καποτε ξυπνησουμε...τιποτα δεν θα ειναι οπως πριν,ολα θα εχουν αλλαξει και δεν θα εχουμε την δυναμη ουτε να κοιταχτουμε στον καθρεφτη για να δουμε τα σκυθρωπα προσωπα μας.

Οταν καποτε ξυπνησουμε.......

Δεν υπάρχουν σχόλια: