Τετάρτη, Ιανουαρίου 04, 2012

Ο Γιωργακης φευγει η Τροικανη κυβερνηση ερχεται

Αποφασισε τελικα το ζαβο της πολιτικης να αποχωρησει,βλεπετε εκανε το καθηκον του προς τους εντολεις του και ειναι καιρος να κατσει να ξεκουραστει και να φαει τα κερδισμενα του αυτος και οι αργοσχολη οικογενεια του.

Και θεωρει οτι επειδη φευγει εμεις θα ξεχασουμε οσα εκανε στην χωρα,που μας εφτασε σε δυο χρονια με την αλλοπροσαλη και για αλλους οργανωμενη και σχεδιασμενη πολιτικη του.
Φυσικα οτι δεν βρισκεται εκει που του αξιζει...δηλαδη στην κρεμαλα η την φυλακη δεν φταιει κανενας αλλος απο εμας που αντι να τους μαζεψουμε ολους στο Συνταγμα και να τους κρεμασουμε...καθομαστε και μουτζωναμε την βουλη κανοντας βολτες στις τοπικες καφετεριες.

Και ναι ας ειμαστε ειλικρινεις,περιμενουμε παντα απο τον αλλον να κανει κατι για την χωρα την δικη μας,ο διπλανος μας ειναι χαζος δηλαδη και εμεις εξυπνοι,και μιλανε ωραια και λεμε επαναστατικα,μουτζωνουμε και καλα,ας βγαλει αλλος το φιδι απο την τρυπα.Μην φαμε και ξύλο.

Το ειπε ο Βουτσας,μεγαλος ανθρωπος και ομως το καταλαβαινει,χωρις να χυθει αιμα δεν πεφτει αυτο το καθεστως,κι εμεις συνεχιζαμε και μουτζωναμε αλλα αυτοι συνεχιζαν και ψηφιζαν αντιλαικα και αντιδημοκρατικα νομοσχεδια στην βουλη,και μετα σαν ξερατο οι δημοσιογραφοι επαιρναν θεση στα καναλια να υποστηριξουν τις παρανομες αυτες πραξεις.

Το δογμα του σοκ ειχε μεγαλη επιτυχια στην χωρα μας,πανω σε αυτο το μοντελο θα το αντιγραψουν και στις υπολοιπες,κριμα,μπορουσαμε αλλη μια φορα να αλλαξουμε την ροη της ιστοριας,δεν το καναμε.
Τωρα χωρις κοκκινες γραμμες αλλα με υπογραφες σε οσα μας ζητησουν θα παμε και αλλα χρονια πισω,θα βλεπουμε τα συσιτια σαν λυση,θα κλαιμε τους πεθαμενους απο ασιτια,τα παιδια που δεν θα εχουν μελλον και θα θυμομαστε οτι εμεις που επρεπε να εχουμε αντιδρασει μειναμε απραγοι.

Φευγει ο Γιωργακης,με το πασο του,ενω επρεπε να ειχε δικαστει για εσχατη προδοσια τωρα χριζεται ηρωας και ανθρωπος της χρονιας,λογικο ειναι,ποιος καταφερε να καταστρεψει μια χωρα σε τοσο συντο μο διαστημα?

Ο Γιωργακης λεει οτι φευγει,ποτε δεν εισαι σιγουρος με αυτον,η τροικανη κυβερνηση ερχεται σε λιγες μερες,κοκκινες γραμμες δεν εχουμε,εχουμε κοκκινα στρινγ και ισως μαυρες ζαρτιερες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: