Τετάρτη, Ιανουαρίου 11, 2012

Παπαδημος:Ο δοτος τρομοκρατης των τραπεζων

Να που ο υπνοβατης δοτος πρωθυπουργος μας βγηκε και εκβιαστης...απο τα σιγανα ποταμια να φοβασαι λεει η παροιμια,αυτος ηταν ενα ποταμακι σε αφασια,αλλα να...ξυπνησε.

Και απειλησε οτι θα φερει νομο αν δεν συμφωνησουν να υπακουσουν στην απειλη του οι κοινωνικοι εταιροι να μειωσουν τον βασικο μισθο και να καταργησουν δωρα και επιδοματα στον ιδιωτικο τομεα.
Την ιδια ωρα εχει προσλαβει 90 καλοπληρωμενους συμβουλους στο Μαξιμου σαν προσφορα προς την χωρα,τι τους θελει τους 90 συμβουλους θα με ρωτησετε.......ισως για να καταστρεψει τον κοινωνικο ιστο της χωρας μια ωρα γρηγοροτερα.

Αποκτησαμε ετσι αντικαταστατη του πρωην τρομοκρατη πρωθυπουργου Γιωργακη,τουλαχιστον με εκεινον γελαγαμε ενω με αυτον τον νεο τα πραγματα ειναι απειλητικα.

Και ξερουμε ολοι εκτος απο τον τραπεζιτη οτι η χωρα δεν θα σωθει με τις μειωσεις αυτες...μα σκοπος του δεν ειναι να σωσει την χωρα,ακολουθει πιστα το σχεδιο του προκατοχου του για φτωχοποιηση των χαμηλων και μεσαιων στρωματων του λαου για να καταφερει να εκπληρωσει τις εντολες που εχει παρει απο την παγκοσμια ελιτ.

Το εχω γραψει πολλες φορες,δεν θα σταματησουν πουθενα,δεν τους αρκει οτι εχουν κανει εως τωρα,οι εντολες ειναι σαφεις και ολο το πολιτικο συστημα δουλευει για να τις ικανοποιησει.

Βρηκανε ηλιθιο λαο και θα τον θαψουν ζωντανο,ειδατε να κανουν καμια περικοπη στις δικες τους συνταξεις και αποζημιωσεις?
Εχουν απο κοντα και τους βιομηχανους της πλακας,τους επι δεκαετιες φοροκλεφτες που απο την μια λενε οτι δεν θελουν την μειωση του βασικου και την καταργηση των δωρων και απο την αλλη συμβουλευουν την τροικα να επιμεινει σε αυτα,σε εμας τους ηλιθιους απευθυνονται,σκλαβους θελουν.

Και οταν τα καταφερουν ολα αυτα,σε μια χρεοκοπημενη χωρα,εμεις θα κλαιμε οσους φευγουν απο ασιτια,πεινα,τους αστεγους,τους ανεργους χωρις επιδομα ανεργιας,ολους μας.
Αυτη ειναι η κοκκινη γραμη του Παπαδημου,πανω απο τα μνηματα,τον ταφο της Ελλαδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: