Δευτέρα, Οκτωβρίου 04, 2010

Κλουβιος και Σουβλιτσα

Παλαιο παιδικο σηριαλ επι Υενεδ νομιζω,γερναω και ξεχναω,τοτε δεν ειχε Μπιγκ Μπραδερ,ουτε Ρουλα Κορομηλα,ευτυχως,μετα χαλασαν τα πραγματα,και τελευταια χαλασαν και τα σαπακια.

Και ηρθε στην επικαιροτητα παλι ο Κλουβιος και η Σουβλιτσα,οχι γιατι παιζεται παλι σε επαναληψη αλλα γιατι εχουμε δυο ομοιους τους στην πολιτικη σκηνη του τοπου.

Αυτοι οι δυο ειναι κολλητοι απο χρονια,απο τοτε που ο Παγκαλος ελεγε ανικανο τον Κλουβιο και απο τοτε που ο Βενιζελος ηθελε να γινει αυτος αρχηγος,δεν πετυχε και το'ριξε στο φαι,οχι οτι το ειχε αφησει και ποτε,τοτε ειχε και ενα ιστολογιο για να δειξει προοδευτικος,μετα που εχασε ξεχασε και το ιστολογιο και ολα,εκανε την παραδουλευτρα στην Λατση...αν θυμαστε καλα.

Ο Κλουβιος και η Σουβλιτσα ειναι οπαδοι της παγκοσμιοποιησης,ορκισμενοι,η Σουβλιτσα σε αντιθεση με την αυθεντικη σου βγαζει μια ξυνιλα,ενα φτου μου επεσε που σε ειδα αλλα κρατιεμαι...κατι τετοιο.
Ο δε Κλουβιος θυμιζει χαζο παιδι χαρα γεματο,ελα ομως που απο κατω ειναι κατα βαθος....πιο χαζο.

Επισης και τα δυο ειναι οπαδοι σε λεσχες...γενικα μιλαω τωρα,λεσχες συγγραφεων,λεσχες ποκερ,λεσχη Μπιλντερμπεργκ,τρεχουν καθε χρονο στις συναντησεις,εκει απλα μιλανε περι του καιρου στην Ινδια,περι του τυφωνα Μαλακας,περι πως θα κανουνε τους λαους φτωχους και μετα θα τους υποταξουν σαν τοτε τα ωραια χρονια της Ρωμαικης αυτοκρατοριας.

Και των Ναζι θα ελεγα εγω,εχει κατι το Φραου Χελγκα η Σουβλιτσα,αφου ακουστηκε οτι οταν πηγε το μαμοθρεφτο ξερετε καλε η κορη του ....ονοματα μην λεμε να γινει υπασπιστρια της εξαφανισε ολες τις αδειες καρεκλες απο το υπουργειο να μην εχει η δολια η κορασιδα να κατσει,αν ειχε και φουρνο...σαπουνι θα την ειχε κανει τωρα......

Ο δε Κλουβιος χαλια ψυχολογικα,αφου του συστησε ο γιατρος να πηγαινει ταξιδια να ξεχνιεται,του εχει πεσει η λιμπιντο δε,κι εχει τοσο κοσμο να πηδηξει,ποτε θα τα καταφερει αυτο δεν το ξερω.
Και δωστου κωπηλασια,και ποδηλατο,και τροχαδην,αρε αν ξυπνησει ο λαος πως θα του χρησιμευσουν ολα αυτα δεν λεγεται.

Η Σουβλιτσα κανει αθορυβη δουλεια,καταργει τα συνορα της χωρας στα βιβιλια,εχει κατι φιλες αγα....ργαλητες που λενε οτι στην Σμυρνη απο τον πολυ κοσμο εγινε κοσμοσυρροη η κατι τετοιο,εκτος των αγγλικων τωρα εβαλε και τουρκικα στα σχολεια,να μας καταλαβει εξ απηνης η διπλανη χωρα και να μην ξερουμε να τους πουμε ....πως να σας στηθω?

Την αγαπανε την χωρα τους ο Κλουβιος και η Σουβλιτσα,κανουν τα παντα για αυτην .....

Καλα ντε μην βαρατε....
Κατ'αρχην ο Κλουβιος δεν ειναι απο δω,την χωρα που εζησε αγαπαει οχι αυτην που κυβερναει.

Κατα δευτερον η Σουβλιτσα κι εδω που γεννηθηκε με μια ξυνιλα ειπε το ουα ,με μια ξυνιλα εμεινε,τι να το κανεις αυτο που ειναι απο εδω?

Τετοια ξυνιλα να μας ελειπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: