Δευτέρα, Οκτωβρίου 04, 2010

Παγκοσμια σιωπη

Δεν ειναι παραξενο που ενω ο Γιοργο αρχισε να λεει την λεξη παγκοσμιοποιηση....πηρε την αδεια μετα την επισκεψη στην Αμερικη,κανενας μα κανενας δημοσιογραφος εδω στην Ελλαδα η περιοδικο,η εφημεριδα δεν εχει ασχοληθει ποτε με το θεμα?

Δεν ειναι παραξενο που ενω το διαδυκτιο ειναι γεματο απο πληροφοριες σχετικα με τις επιδιωξεις και τους στοχους της λεσχης Μπιλντερμπεργκ καθως και των νεο-ταξιτων,που τωρα λεγονται παγκοσμιοποιητες,κανενα μεσο μαζικης ενημερωσης δεν εχει ασχοληθει με το θεμα?

Αυτη η συμφωνια σιωπης που υπαρχει πανω σε τι εχει στηριχθει,τι ανταλλαγματα θα παρουν οι δημοσιογραφοι αν κρυψουν απο τον κοσμο αυτο που ερχεται?

Δεν ειναι φρικτο να βλεπεις ενα ανδρεικελο να βρισκεται στην ηγεσια μιας χωρας και να γνωριζεις ποια ειναι τα σχεδια του για εναν ολοκληρο λαο και εσυ να σιωπας εσκεμμενα?

Ποσο απανθρωπος μπορει να ειναι καποιος ωστε να αφηνει κατι σαν αυτο που λεγεται παγκοσμιοποιηση να μεγαλωνει σαν ιστος της αραχνης και να μην ενημερωνει τον κοσμο για το θρασυδειλο αυτο δυκτιο ανθρωπων που επι δεκαετιες προετοιμαζει,οργανωνει και ειναι ετοιμο να εκτελεσει αυτο το εγκληματικο σχεδιο του?

Κυριοι των μηντια,αν νομιζετε οτι εσεις και οι οικογενειες σας θα εχουν ασυλια στα σχεδια αυτα,κανετε μεγαλο λαθος,θα καταποντιστειτε οταν σταματησουν να σας χρειαζονται,αλλα θα εχετε καταποντιστει ηδη στις συνειδησεις και στο μυαλο εκατομυριων ανθρωπων.

2 σχόλια:

Λία είπε...

Μήπως και εμείς πρέπει να κλείσουμε τις τηλεοράσεις μας?Να μην αγοράζουμε τις κωλοφυλάδες τους..?
Εγώ το έχω εφαρμόσει από την άνοιξη και νιώθω καλύτερα!

ΗarryTsopanos είπε...

Καλημερα Λια,ετρεχα οπως καθε μερα,και εγω την εχω κλεισει απο τον Αυγουστο,μεσα σε ολα αυτα που ζω νοιωθω λιγο καλυτερα μιας καιδεν υποβαλλω τον εαυτο μου σε αυτην την τρομοκρατια του μυαλου μου.