Δευτέρα, Οκτωβρίου 11, 2010

Μας κυβερνανε διεφθαρμενοι πολιτικοι.

Επειδη πρεπει να βλεπουμε τα πραγματα απο ολες τις πλευρες και οχι μονο απο εκεινες που μας συμφερει ας αντιστρεψουμε την ομολογια,εξευτελισμο του διαχειριστη μας και ας δουμε αν η αποψη αυτη ταιριαζει περισσοτερο με την πραγματικοτητα.

Ζουμε επι 36 χρονια ενα καθεστως παραλυσιας,δεν λεω οτι φταινε μονο εκεινοι αλλα φταινε κυριως εκεινοι,εφευγε η μια κυβερνηση και ερχοταν η επομενη και το μονο που αλλαζε ηταν τα χερια που χουφτωναν το δημοσιο ταμειο,υποσχεσεις πολλες προεκλογικα,λογια,διαφημιστικα σποτ,κονκαρδες,σημαιακια,εκατομυρια στον αγωνα για την εξουσια.

Και μολις επερναν αυτο που επιζητουσαν...τοτε τους εχανες,εχανες και τις υποσχεσεις και τα λογια και εβρισκες κλειστες πορτες και παραθυρα.
Επεφταν στην δουλεια με τα μουτρα ολοι,οχι της καλυτερευσης της καταστασης,αλλα στην γνωστη δουλεια.
Κανενας δεν θυμαται τον Κοσκωτα,τον Χριστοφορακο,κανενας δεν εκανε παρεα με τους μοναχους του Βατοπαιδιου,ολοι ασπιλες παρθενες.
Και ηταν τοση η κλεψια που πλεον ο ενας αναγκαζοταν να καλυπτει τον αλλον με τι?

Με εξεταστικες επιτροπες.
Το ακρον αωτον της ασωτειας,κουναγε το δακτυλο ο Παυλιδης μεσα στο κοινοβουλιο....προσεξτε...θα ερθει και η σειρα σας.
Κανενας δεν μιλαει πλεον με τον Τσουκατο,τον Παπαντωνιου,τον Τσοχατζοπουλο,τον Βουλγαρακη,ειναι λοιπον αυτη η λυση?
Οτι φαγατε και οτι ηπιατε καλως τα κανατε?

Και πως ο παραπονουμενος για διαφθορα πολιτικος θα αντιστρεψει το κλιμα?

Μα...με περισσοτερες εξεταστικες επιτροπες,οι οποιες θα βγαλουν απο 5 πορισματα για την καθε υποθεση,και τελικα ολα τα δις τα εφαγε μονο ο Μαντελης.

Κυριε Πρωθυπουργε...καλα τι λεω τωρα...μεγαλη κουβεντα...αν εσεις σαν συνολο εχετε βρωμισει,εμεις...καποιοι απο εμας δεν εχουμε ακομη λερωθει,αν θελατε να διορθωσετε την κατασταση δεν θα πεφτατε με τα μουτρα στην αποδιοργανωση ολων των εργασιακων και συνταξιοδοτικων δικαιωματων του λαου,δεν θα αφηνατε την σηψη να κυκλοφοραει αναμεσα σας,δεν θα αντιμετωπιζατε τον λαο σαν εγκληματιες που περιμενουν εσας να τους τιμωρησει.

Εχουμε διεφθαρμενους πολιτικους,καποιοι κανοντας αυτοκριτικη μας βαζουν συνενοχους σε οσα εκαναν,αυτο ειναι το νεο κολπο,η συνενοχη.

Και ομως δεν ειμαστε και ουτε θα το καταφερετε αυτο το επικοινωνιακο σας κολπο,εσεις νομοθετουσατε,εσεις αποφασιζατε.εσεις δινατε ασυλια,και εσεις διοριζατε την ανωτατη κλιμακα της δικαιοσυνης.

Κοκκινηστε λοιπον και λιγακι,δεν ειναι κακο,ουτε ντροπη ειναι να βγειτε και να πειτε οτι την αρχη την εκανε ο μοιχος πατερας σας,συνεχισε ο μισητος σας φιλος Σημιτης,αποτελειωσε το μαυρο χαλι ο ανικανος πλην πατριωτης Καραμανλης και τελικα μας αναλαβατε εσεις που επι δεκαετιες υπουργος δεν ειχατε δει ουτε λιγη απο την διαφθορα που τωρα περιγραφετε.

Ντροπη κυριε...ντροπη,μας ξεφτυλισατε παγκοσμιως τοσους μηνες,για ποσους ακομη μηνες θα μαθαινουμε τα διεθνη κουτσομπολια σας?   

Δεν υπάρχουν σχόλια: