Δευτέρα, Οκτωβρίου 11, 2010

Οχι αλλα βραβεια παρακαλω!!!

Μετα απο τον διαχειριστη μας που κερδισε προσφατα ενα βραβειο....τωρα τι βραβειο ηταν ουτε εκεινος δεν θα θυμαται,κατι με το Μις φτωχεια 2010 εχει να κανει νομιζω.

Ηρθε η ωρα να κερδισει και ο αλλος...ο συνεταιρος στο εγκλημα ο υπουργος οικονομικων βρε παιδι μου ενα βραβειο,ε...σου λενε αν δεν του δωσουμε και εκεινου ενα θα μαραζωσει το παιδι,πως θα βγαλει τα επομενα μετρα ετσι ξεροσφυρι?

Και τον εχουν προτεινει για το βραβειο"αντρας της Ευρωπης"που θα δωθει στο Παρισι στο τελος Νοεμβριου.

Αντιπαλοι του ειναι κατι αλλα ραμολια απο την Ε.Ε. και κυριωτερος ο αντρακλας ο θεριακλης ο παγκοσμιοκυβερνητης ο ετερος....ποιος καλε μα πειτε μην μας κρατατε σε αγωνια.....

Ο Τρισε!!!
Μαλιστα.....
Να σε βαλει κατω αυτος να πεις τον δεσποτη Παναγιωτη...αντρας της Ευρωπης για το 2010.
Αν το ηξερε ο Διας οτι θα γινοταν αντρας της Ευρωπης ο Τρισε ουτε που θα την ακουμπαγε την κορασιδα την σεμνη την ασπιλη.

Στο θεμα μας ομως....
Ναι που λετε ο Παπακωσταντινου μαλιστα...αξιζει να γινει αντρας της Ευρωπης,αυτος γαμαει και δερνει,εδω εχει γαμησει 10 εκατομυρια Ελληνες ..μια απορη κορασιδα θα διστασει να απαυτωσει?

Θα της αλλαξει τον αδοξαστο.

Ασχετο αλλα εγω επειδη ειμαι υπερ των αδυναμων...μπηκα στην ιστοσελιδα αυτη,και ψηφισα...αντι του μεγαλου επιβητορα...Παπακωσταντινου....στον οποιο αφιερωνω το φωτογραφικο εσταντανε της αναρτησης.....

Την εθνικη ομαδα της Ισπανιας.

Αι σιχτιρ αβραβευτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: