Πέμπτη, Οκτωβρίου 07, 2010

Καθε μερα το ιδιο δρομολογιο

Και ενω σαν χωρα παμε καλα....εδω γελαμε φυσικα,και οι επιτυχιες μας αυξανονται,εδω ξεκαρδιζομαστε,και εχουμε και πρωθυπουργο που ενδιαφερεται για τον λαο...φερτε πανα βρακακι δεν κρατιεμε αλλο,εγω πηγαινοερχομαι στο νοσοκομειο.

Καλυτερα ειναι,πολυ καλυτερα,αν φυγουν και τα μικροβια θα εχουμε προχωρησει αρκετα,εχει παρει και ελαχιστο βαρος,μετα απο τετοια ταλαιπωρια τι περιμενεις?

Ολο το προσωπικο εκει αξιοθαυμαστο,καθομαι και χαζευω και λογια δεν εχω,λες και εισαι σε αλλη χωρα,και ειναι μολις 500 μετρα απο το κολαστηριο που ηταν η μητερα μου πριν.

Παντα με μια καλημερα,δεν βαριεστε βρε παιδια ανθρωποι ειμαστε τελικα,και οχι με την δικη μου περιπτωση,βλεπω τις ιδιες συμπεριφορες σε ολους τους ασθενεις.
Τελικα μεσα στην ατυχια της ηταν τυχερη που επαθε αυτην την λανθανουσα ανακοπη,αν δεν την ειχε παθει θα την ειχαν στειλει πισω εκει και τωρα θα της πηγαινα λουλουδια να μην πω που.

Ενταξει ρε γιατροι και νοσηλευτριες εκει στο κολαστηριο,ολοι θα πεθανουμε,και εγω και εσεις,ειναι αναγκη να μας ξαποστελνετε μια ωρα αρχιτερα?

Εκει θελει μια βρεγμενη σανιδα να μπεις με νευρα και να τις κανεις να μην μπορουν να καθησουν επι ενα μηνα,τουλαχιστον αφου δεν θα μπορουν να καθησουν θα νοιαζονται περισσοτερο για τους ασθενεις.

Οχι που εχουν κανει λακουβες οι καναπεδες και τα σκαμπω απο τις κολαρες τους,δεν φταινε αυτες ομως φταιει το νοσοκομειο που δεν τις στελνει στο κεντρο υγειας στην Γαυδο να κανουν μασαζ στα γαιδουρια του νησιου.
Μονο για αυτο ειναι αξιες.

Αι σιχτιρ τα θυμαμαι και νευριαζω παλι,με μια καινουργια ελπιδα συνεχιζουμε,οτι θελει ο Θεος,οπως ειπε και η ιδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: