Κυριακή, Οκτωβρίου 10, 2010

Οι εκπληξεις μετα τις εκλογες

Καιγονται στα καρβουνα οι διαχειριστες μας,δεν ξερουν τι να κανουν,βλεπουν τα περιφημα μετρα που πηραν τοσο ευκολα να μην εχουν επιτυχια και ασφυκτιουν,ξερουν οτι ενω προγραμματιζαν τα εσοδα αυτα δεν τους βγαινουν.
Απο την αλλη ο φιλος και συνοδοιπορος στην επιδιωξη του Γιοργο για παγκοσμιοποιηση Στρος Καν μας κολακευει με ωραια λογια,καταλαβαμε λεει την αναγκη για να σωθει η χωρα και κανουμε την παπια στα μετρα που εχουν ηδη ανακοινωθει.

Τα μνημονια πανε και ερχονται,το ιδιο και οι διαχειριστες μας πανε και ερχονται στο εξωτερικο,μερικοι...οι πιο γελοιοι πανε και για ψωνια στην Νεα Υορκη και μας κανουν ρεζιλι,μαζι και κατι πρωην πεινασμενοι και νυν κολλητοι τους δημοσιογραφοι...οικονομολογοι του κολου σαν αυτον του Αλτερ τρεχουν να τους συμπαρασταθουν κανοντας ρεπορταζ για την απαραιτητη τηρηση των μετρων και για τα επομενα μετρα...που θα ερθουν.

Αλλα μην ξεχναμε,εχουμε και εκλογες,και αυτες οι εκλογες δεν ειναι τοσο απλες,αν δειξουν τα αποτελεσματα την οργη του κοσμου για οσα εχουν γινει τοτε θα ειναι πολυ δυσκολο για τον Γιοργο να πεισει οτι ειμαστε μαζι σε οσα κανει,και ακομη πιο δυσκολο να σταθουν οσοι τον στηριζουν και να μας ισοπεδωσουν τελειως.

Και ετσι βρεθηκε το κολπο,παντα με κολπα δουλευουν αυτοι,να....θα ερθει για ελεγχο το ΔΝΤ μετα ακριβως απο τις εκλογες και οτι μετρο ειναι να μπει σε εφαρμογη...θα μπει μετααααα.

Και δειχνει οτι μας θεωρουν βλητα ολο αυτο το σχεδιο,κανουν τωρα μια παυση και μετα τις εκλογες που θα ψηφισει και ο καθε Αφγανος μεταναστης ενω απο οτι ακουω γυρω μου δεν θα ψηφισουν παρα πολλοι Ελληνες,τοτε θα τα ανακοινωσουν και θα τα βαλουν σε λειτουργια απο τις αρχες του χρονου.

Εν τω μεταξυ νομο με νομο αποδομουν το ελληνικο κρατος,ο καθενας απο την μερια του,εξ΄αλλου το ειχε πει ο Γιοργο...χανουμε μερος της εθνικης μας κυριαρχιας.

Και θελω να ξερω οσοι ψηφισαν αυτο το μνημονιο που προβλεπει αυτο το...χανουμε μερος απο την εθνικη μας κυριαρχια...το γνωριζαν?
Γιατι αν το γνωριζαν τοτε πρεπει να πανε απ'ευθειας στο εκτελεστικο αποσπασμα,ουτε καν να περασουν απο ειδικο δικαστηριο.

Υπομονη,οι εκλογες ειναι κοντα,να δουμε μεχρι ποιου σημειου ειναι διατεθιμενοι να μας πατησουν.

Το κυριοτερο ομως ειναι:
Να δουμε μεχρι ποιο σημειο ειμαστε διατεθιμενοι να  τους αφησουμε εμεις να μας πατησουν.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: