Κυριακή, Οκτωβρίου 10, 2010

Λερναια Υδρα

Η καθαρση που υποσχονται τα δυο κομματα ειναι ψευτικη,αυτο δεν χρειαζεται να ειναι καποιος εξυπνος για να το καταλαβει,εδω και χρονια η υποσχεση ηταν παντα η ιδια.

Καθαρση,αλλαγη,καλυτερη Ελλαδα,και μιλανε για καθαρση εκεινη που την τροφοδοτουν με τις πραξεις τους,εκεινοι που αδιαφορουν για τις επιπτωσεις που εχει στον λαο αυτη η κατασταση.
Περασαν κυβερνησεις,ειπαν και τι δεν ειπαν,ολα στην δικαιοσυνη.....ναι καταλαβαμε δεν χρειαζεται αλλο,την δικαιοσυνη που ενω κλεινει φυλακη εναν φτωχο και μικρο κλεφτη αφησε τον Χριστοφορακο να φυγει,και τον Καραβελλα να φυγει....αληθεια ποιος τον θυμαται τωρα τον Καραβελλα?
Μονον οι δικοι του ισως,εμεις τον ξεχασαμε.
Την δικαιοσυνη που ενω ομολογει ο Τσουκατος οτι εκεινος πηγαινε τα χρηματα στο Πασοκ,τον αφηνει και αυτον ελευθερο,την δικαιοσυνη που το ζητημα των σκανδαλων δεν το θεωρουσε σημαντικο,ας θυμηθουμε τις πραξεις του ανωτατου δικαστη πριν δυο χρονια.

Την δικαιοσυνη που δεν ψαχνει πως ενας εκδοτης εχει 5 εκατομυρια ευρω σε σακκουλες και τα παει απο τραπεζα σε τραπεζα,που δεν κλεινει αλλον εκδοτη μεσα για πλαστα τιμολογια.ετσι θα γινει η καθαρση?

Ποιος δεν θυμαται το δακτυλο του βουλευτη προς τους υπολοιπους...μεσα στο κοινοβουλιο?
Σαν να τους ελεγε...θα ερθει και η σειρα σας,τους προειδοποιουσε.
Ποιος εχει ψαξει ποτε πως αγορασαν βουλευτες τοσα ακινητα,οταν ξεβρακωτοι μπηκαν στην πολιτικη?
Ποιος ακομη και τωρα εχει ενδιαφερθει για τα σκανδαλα του χρηματηστηριου,τα δομημενα ομολογα,ποιος τελικα εκλεψε τις αποταμιευσεις των εργαζομενων απο τα ταμεια τους?

Λερναια υδρα...συμμοριες που λυμαινονται τον πλουτο της χωρας,αυτα θελαμε να αλλαξει ο Γιοργος,οχι να αλλαξει τα φωτα τα δικα μας,και θα υπομεναμε τοτε,θα λεγαμε κανει κατι για την πατριδα.

Οχι ο Γιοργος δεν εχει σκοπο να κανει τιποτα για την πατριδα,ειδατε κανεναν να παει φυλακη για το Τ10?
Η Βασω Παπανδρεου γιατι σιωπησε,ξερει κανεις?
Πως χρεοκοπησαμε και δεν το καταλαβαμε,και χρεοκοπημενοι που ειμαστε παλι μας εκλεβαν.

Ενα γνωριζω απο μικρος...οταν ενα δεντρο σαπισει πρεπει να το κοβεις,απο την ριζα,αν δεν ξεφορτωθουμε αυτους τους πολιτικους οι οποιοι προσπαθουν να επιβιωσουν στην πλατη μας με καθε δυναμη,δεν θα αλλαξει τιποτα.

Δειτε και τον αλλον αρχαγγελο της κολ....καθαρσης τον Σαμαρα...τολμαει να κουνηθει,θα τον πεταξουν στον καλαθο των αχρηστων..εξω απο την πορτα .
Μπηκε και ειπε θα καθαρισει το κομμα του και μαλλον εννοουσε τα χαλια του διαδρομου,ακομη στο κυριως δωματιο δεν εχει μπει ο δολιος ο αρχηγισκος.

Τι την ηθελε την αρχηγια δεν ξερω,τους προσδιδει κατι στον αντρισμο το αρχηγιλικι,μαλλον δεν το δουλευουν το εργαλειο,εχουν εννοιες μην τους ριξει κανεις απο την θεση που να σκεφτουν το σεξ.

Δεντρο σαπιο πρεπει να κοβεται απο την ριζα,το ξαναλεω,χαιρι και προκοπη με αυτους δεν θα δουμε,ουτε τωρα ουτε στο μελλον.
Χειροτερα θα δουμε γιατι τα σαπια δεντρα σαπιζουν και το περιβαλλον γυρω τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: