Σάββατο, Οκτωβρίου 02, 2010

O χαζος λαος ευκολα κυβερνιεται

Ωραια!! Φτασαμε εδω που φτασαμε,και τι κανουμε τωρα?36 χρονια το ιδιο βιολι,περι αναπτυξης,καλυτερων ημερων,αλλοιωτικης Ελλαδας,και τι μας εμεινε?
Ρεζιλι των σκυλιων γιναμε ανα την υφηλιο,κλεφτες και απατεωνες μα αποκαλεσαν,σημασια δεν μας δινει κανεις,η εθνικη μας κυριαρχια ειναι σε κινδυνο,η παιδεια μας παραπαιει,τα παιδια σε λιγα χρονια δεν θα γνωριζουν ποια ειναι τα συνορα μας,η τουρκικη γλωσσα στα σχολεια,το ΕΣΥ σκοτωνει αντι να θεραπευει,οι κατοικοι της Αθηνας φοβουνται να βγουν απο το σπιτι τους.Νιρβανα.

Και εκεινοι συνεχιζουν,και δεν θα σταματησουν,τωρα που το σχεδιο αποκαλυφθηκε δεν θα κανουν πισω,δεν εκαναν τοτε που ειχαν και λιγο φιλοτιμο.
Επιθεση κατα του λαου ειναι πλεον αυτο που ζουμε,μια ιδιοτυπη κατοχη χωρις συρματοπλεγματα και θυματα.
Με την πλυση εγκεφαλου που μας προσφερουν απλοχερα τα τηλεοπτικα μας παραθυρα,εμεις εκει,βριζομαστε μεταξυ μας,λεμε στους υπαλληλους του δημοσιου τομεα καλα να παθουν,βριζουμε λες και αυτο θα εχει κανενα αποτελεσμα,ψαχνουμε σωτηρες εκει που παλαιοτερα μουτζωναμε,συνεχιζουμε να ακολουθουμε πολιτικους που δεν πιστευουμε.

Εμεις τελικα τι μπορουμε να κανουμε?
Καποια λυση απο οσα εχω διαβασει δεν εχω δει,ειμαστε δηλαδη χαμενοι απο χερι?θα ειμαστε εμεις τα πρωτα θυματα της παγκοσμιοποιησης>?

Οπου και να παω η ιδια συζητηση,αγωνια,αγχος για το αυριο,σκεφτομαι,τι καλα που δεν εχω οικογενεια,θα ντρεπομουν να τους κοιταξω,τι θα ελεγα στα παιδια μου?
Σκυμμενοι το απολαμβανουμε,σιωπηλοι το δεχομαστε.περιμενουμε παντα απο τον διπλανο μας να κανει αυτο που δεν κανουμε εμεις.

Και το γελοιο της υποθεσης ειναι οτι μας πλασσαρουν οτι θελουν κι'εμεις το τρωμε,εναντιον του λαου οι φορτηγατζηδες,εναντιον του λαου οι δημοσιοι,επομενος στοχος ποιος θα ειναι το σκεφτηκατε?

Μα οι μονοι εχθροι μας ειναι αυτοι και οχι εκεινοι που μας παρουσιαζουν ως εχθρους.Καταστρεψαν την χωρα και μας λενε οτι την καταστρεψαμε μαζι,μας πουλησαν οτι ιερο και οσιο ειχαμε και συνεχιζουν,μας κοιτανε αδιαντροπα και λενε.....μην φοβαστε υπαρχει και συνεχεια.

Το μνημονιο περι εξτρεμισμου που θα περασει στο συμβουλιο της Ευρωπης θα περιοριζει την δημοσια εκφραση και το συνεταιριζεσθε οταν αυτο αντιβαινει την κυριαρχη κυβερνητικη πολιτικη.

Σε ποιο νησι θα θελατε να περασετε την υπολοιπη σας ζωη?
Οχι συγνωμη η Μυκονος ειναι ηδη κλεισμενη για τους τουριστες.
Τι θα λεγατε για την Μακρονησο?
Παλιο αλλα πολυ βολικο νησι για αντιδρωντες και εξτρεμιστες.

Α ναι..μην χασετε το Μαστερ Σεφ φετος,μπορει να μην εχετε να φατε αλλα μπορειτε να το βλεπετε να μαγειρευεται.

2 σχόλια:

Λία είπε...

Χάρη τα λες όλα τόσο ρεαλιστικά,πραγματικά η κατάσταση είναι ανυπόφορη για όλους μας,άλλους λιγότερο άλλους περισσότερο.Έχω βαρεθεί,αηδιάσει,βλαστημίσει..άς έρθει η στιγμή που θα σηκώσουμε κεφάλι αλλιώς θα καταρρεύσουμε σύντομα,και δυστυχώς αυτό μας κρατάει "ζωντανούς"

ΗarryTsopanos είπε...

Λια ,λενε οτι η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια.
Ισως να ειναι αυτην την φορα λαθος και να πεθανουμε εμεις πριν απο αυτην:))