Τετάρτη, Δεκεμβρίου 01, 2010

Aλλαζουμε και ξανα-αλλαζουμε σε δουλεια να βρισκομαστε

Μιλησε και παλι ο περιπατησας επι των υδατων αεροστεγης διαχειριστης μας,και τι ειπε?

Ανοησιες ως συνηθως και λεω ανοησιες διοτι σοβαρα πραγματα λεει καποιος οταν τα λεει επι χρονια και οχι οταν ξαφνικα τα ανακαλυπτει μπροστα του οταν γινει διαχειριστης.

Και οχι ξαφνικα μετα τοσες ψευδεις υποσχεσεις να καταληγεις να ανακαλυπτεις τα προβληματα.
Ωραια ειναι τα λογια λοιπον απο εργα δεν γινεται τιποτα,και αυτοι που του τα γραφουν ζουν στον  ιδιο ψευτικο κοσμο με εκεινον εμεις ζουμε σε εναν αλλον ομως.

Σε εκεινον που δεν υπαρχουν γαζες στα νοσοκομεια,εκεινον που η ανεργια και η φτωχεια μαστιζει ενα μεγαλο μερος του λαου,εκεινον που οι εξεταστικες λειτουργουν σαν μπουζουκομαγαζα και τα ονοματα ειναι στην μαρκιζα αλλα κανεις δεν ξερει ποιος τραγουδαει εκει μεσα.

Αλλαζουμε και παλι ειπε ο διαχειριστης μας,μα δεν εχεις πλυνει ακομη τα βρωμικα καρδια μου απο την προηγουμενη αλλαγη,παλι με βρωμικα θα μας αλλαξεις?

Και τι αλλαζεις δηλαδη,αλλαξε τον αστειο τον Παγκαλο τον κλαψιαρη τον Λοβερδο και μερικους αλλους που μας αλλαξαν τα φωτα και μετα να μας αλλαξεις και εμας.
Προς το παρον το μονο που κανεις ειναι να επιστρατευεις εργαζομενους που απεργουν,να μιλας σε συνεδρια,να το παιζεις Μαρια Αντουανετα και να συνεχιζεις να λες ανοησιες.

Αλλαξτε πρωτα την βρωμια και την δυσωδια που σας περιτριγυριζει και μετα να ελθετε να αλλαξετε και εμας,εμεις δεν κλεψαμε,δεν πηραμε μιζες,και τελικα δεν τα φαγαμε ολοι μαζι.

Comprendo? οπως λενε και οι μαφιοζοι?

Δεν υπάρχουν σχόλια: