Πέμπτη, Ιανουαρίου 13, 2011

Η φαρμα των ζωων

Αυτα που συμβαινουν στην χωρα και με την ταχυτητα που συμβαινουν δεν αφηνουν σε κανεναν τον χρονο να κατσει και να σκεφτει τι ειναι αυτο που εχουμε παθει,απλα παρατηρουμε να γκρεμιζετε ολοκληρο το οικοδομημα που ειχαμε ζησει τοσες δεκαετιες χωρις καν να ενδιαφερεται καποιος να μαζεψει οσα κοματια του μπορει να ειναι χρησιμα.

Η ταραχη του διαχειριστη μας να μας χωσει ως τα αυτια μεσα στην παγκοσμιοποιηση,η υποταγη ολοκληρου του κομματος του στις πραξικοπηματικες του εντολες,η διαλυση ενος ολοκληρου κοσμου μεσω των μειωσεων των μισθων που συνεχιζονται δεν αφηνει περιθωρια για καμια αισιοδοξια οτι κατι θα καλυτερεψει στο μελλον.

Η ομιλια του διαχειριστη μας χθες μαλλον σε ηλιθιους πρεπει να απευθυνεται διοτι δειχνει οτι δεν γνωριζει σε τι κατασταση εχει φερει την ζωη εκατομυριων Ελληνων.

Και απο κοντα και τα γονιδια μας απο την κατοχη...τοτε που καποιοι επεζησαν σε βαρος των πολλων τρωγοντας ενω οι υπολοιποι πεινουσαν,οι εταιρειες που ζητανε μειωμενους μισθους ταχα λογω προβληματων.

Η εταιρεια γαλακτος ονοματα δεν λεμε που ζητησε να υπογραφει νεα συμβαση με μειωμενους μισθους αποδειχθηκε οτι εχει αποθεματικο 11 εκατομμυρια ευρω και ετσι αποριφθηκε η προταση της,εκεινη ομως εκβιαστικα επιμενει.....αυτο ειναι το καλο προσωπο του εργοδοτη ....που ελεγε και ο κλαψας ο πρωην υπουργος εργασιας....ναι αυτος που αποδομησε το συστημα ολοκληρο...μην ξεχναμε.
Και υπαρχουν και χιλιαδες εταιρειες που παρανομα διοτι εχει ξεχαρβαλωθει το συστημα προστασιας του εργαζομενου, μειωνουν τους μισθους με το ετσι θελω χωρις καν να παρουν την αδεια απο κανεναν,ταχα οπως ειπαμε με το προσχημα της οικονομικων προβληματων...αλλα  το κολπο ειναι γνωστο,και σε λιγο θα το κανουν ολοι οι κατοχικοι δοσιλογοι.

Και βρεθηκε ενας.....(1)μονο ανθρωπος και αυτος ξενος διοτι οι εδω συνδικαλιστες μας το μονο που ξερουν να κανουν ειναι να σκυβουν και να τον παιρνουν με ευχαριστηση να διαμαρτυρηθει στον Ολυ Ρεν για τις αποικιακες συνθηκες που εχουν διαμορφωθει σε Ελλαδα και Ιρλανδια στον εργασιακο τομεα.

Εν τω μεταξυ η ηλιθιοτητα του κυβερνητικου σχηματος ειναι δεδομενη,εκανε αναφορα στις αυξησεις 40% στα εισητηρια υπουργος...ας τον πουμε κι ετσι και ειπε......

Στην Ελλαδα τα εισητηρια ειναι τα φθηνοτερα στην Ευρωπη.....

Μα και οι μισθοι το ιδιο ανοητε,και η προσφορα του κρατους προς τον πολιτη γελοιε,και εσεις εισαστε φθηνοι αλλα μας κοστιζετε ακριβα πολιτικαντη.

Με αυτα και με αυτα θα μας φανε την ζωη μας οι πολιτικοι του κολου,εμεις καθομαστε και τους ατενιζουμε αγερωχα ενω εκεινοι μας κοβουν σε κομματια,και ολα καλα και ολα τελεια.

Μπραβo σε ολους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: