Πέμπτη, Ιανουαρίου 27, 2011

Μια χωρα Ασυλο

Λοιπον φτασαμε κι'εδω να κατεβαινει μια τεραστια ομαδα παρανομων μεταναστων,να μπαινει μεσα στο χωρο ενος Πανεπιστημιου,να ζηταει εκβιαστικα νομιμοποιηση και να ασχολουμαστε ολοι με αυτο την ωρα που ο Ελληνικος λαος περναει τις χειροτερες στιγμες του.

Το αλλαλουμ που υπαρχει σε αυτη την χωρα ειναι απεριγραπτο,ο καθενας κανει οτι θελει,δεν υπαρχει τιποτα που να δειχνει οτι ειμαστε μια συντεταγμενη χωρα,ολα ενα μπαχαλο και ολα προχειρα και κακομοιρικα.
Οι ευθυνες πανε απο τον εναν στον αλλον οπως παντα,ο Κυριος Ξεσταυλωτης να μας λεει οτι ολα εγιναν σωστα...καλα αυτος και να καει η χωρα απο την μια ακρη εως την αλλη παλι οτι καηκε σωστα θα μας πει.

Την ιδια ωρα στο Νταβος..αυτο το φτωχοχωρι οι πλουσιοι συσκεπτονται και αποφασιζουν πως θα κανουν τους λαους των χωρων τους φτωχωτερους,φυσικα οι ανακοινωσεις που γινονται ειναι αλλα ντ'αλλα της παρασκευης το γαλα.

Και ο δικουλης μας ο ξενος εκει απο κοντα,μην γινει συσκεψη και λειπει,θα την ακυρωσουν αμεσως,κανει επαιτειες και παρακλησεις για την σωτηρια της χωρας.

Την χωρα εχει πεισμωσει να την σωσει,τι να την κανεις μια χωρα που εχει σωθει οταν ο λαος της υποφερει?

Να την πουλησεις.....

Ε αυτο και αν ειναι μπαχαλο....απο την μια τα μισα κομματα το παιζουν μητερες Τερεζες,απο την αλλη οι φασιστακοι της δεξιας κανουν κυρηγματα περι νομιμοτητας,στην μεση εμεις,και οσοι εχουν υποστει τις κλοπες,τις βιαιοτητες των εγκληματων,των κλοπων,των ξυλοδαρμων για μια αλυσιδα χρυση απο αυτους τους μεταναστες.

Ενας λαος σε συγχιση,ενας λαος σε πανικο.
Ενα ασυλο και για εμας παρακαλω.


Δεν υπάρχουν σχόλια: