Κυριακή, Ιανουαρίου 30, 2011

Τα παιδια τον ...παιζει

Δεν μπορειτε να πειτε απο αρχηγους σκιζουμε,μπορει πολιτικους της προκοπης να μην εχουμε αλλα απο προεδρους ολων των ειδων ειμαστε πληρεις.

Πρωτος και καλυτερος διοτι ειναι και διαχειριστης αυτην την περιοδο,ο παραξενος ταξιδιωτης,αυτος που παει στα εξωτερικα και χειροφιλιεται με τους αλλλοδαπους φιλους του οι οποιοι του λενε...τι ωραια που τα καταφερε να καταστρεψει οτι υπηρχε ορθιο στην χωρα και να φτωχυνει τον λαο.

Εκει λοιπον στην μαυρη ξενιτια,τρεχει απο καναλι σε καναλι και διαμαρτυρεται που ολοι λενε πως πρεπει να γινει αναδιαρθρωση του χρεους,ενω αυτος θελει να συνεχισει να καταστρεφει την χωρα και δεν κανει κεφι να του χαλανε το παιχνιδι,δεν εχει και πολλα χομπυ και τελευταια επειδη βαρεθηκε το ποδηλατο,το κανω και το κολυμπι βρηκε αυτο το νεο video game"Η ερημη χωρα και πως να την καταστρεψετε".
Μαζι εκει στα ξενα για συμπαικτες εχει την σαρα και την μαρα...οχι δεν ειναι δυο απο τις γυναικες του Αβρααμ αυτες,ειναι απλα η σαρα και η μαρα,κατι φιλοι του ανεκπαιδευτοι στους οποιους μαθαινει το ιδιο παιχνιδι ωστα να μην παιζει μονος του και βαρεθει γρηγορα.

Το αλλο παιδι στην φωτογραφια εχει περασει απο χιλια κυμματα,ηταν μαλιστα και συμμαθητης του διαχειριστη μια εποχη,εκει στο κολλεγιο αυτο αν κρινω απο οτι εχουμε δει απο τον εναν απο αυτους....μαυρο μαθημα μαθαινανε,το ειπε και ο καθηγητης του πρωτου οτι αλλα του μαθαινε και αλλα τελικα εκανε εδω.

Στην πολιτικη...ετσι την λενε την τεμπελια αυτοι...απο μικρος κι'αυτος,προσκολλημενος απο διπλα στον τοτε ηγετη της παραταξης του,εφυγε,εκανε δικο του κωμα,ξαναγυρισε και με το να ειναι υπομονετικος δειτε που εφτασε....πουθενα.
Ειπε και αυτος οτι δεν χρωσταει σε κανεναν,ειπε για νεες αρχες με τα ιδια παλια σαραβαλα που ειχε το κωμα,αλλαξε ...μονο το σημα του κωματος και αισθανεται δικαιωμενος διοτι ειχε πει θα τα αλλαξει ολα.

Απο αυτους τους δυο τωρα...τι να περιμενεις,καλο?
Μπα ας καταλαβουμε οτι ειναι οι οψεις του ιδιου νομισματος,εξ'αλλου αυτο που κανει ο δευτερος στον πρωτο δεν λεγεται αντιπολιτευση,παιχνιδι για δυο λεγεται,κρατα με να σε κρατω ν'ανεβουμε το βουνο...λεγεται.

Δυστυχως δυο τοσο ομοια προσωπα σε μια τοσο δυσκολη εποχη,ο ενας χειροτερος απο τον αλλον.
Και σκεφτομαι αν ηταν συμφωνημενη οπως φαινεται η αποχωρηση του κουρασμενου...ισως ειναι και συμφωνημενη η αλλαγη μετα την εκρηξη που λογικα θα υπαρξει ετσι οπως πανε τα πραγματα?

Παντως τα παιδια δεν κυβερνουν, τα παιδια τον παιζει....
         

Δεν υπάρχουν σχόλια: