Παρασκευή, Ιανουαρίου 28, 2011

Πως να προφυλαχθειτε απο τους κλεφτες

Η αναρτηση αυτη απευθυνετε προς ολους τους Ελληνες κυριως τους ηλικιωμενους που επι μηνες πεφτουν θυματα ληστειας οταν πηγαινουν στην τραπεζα για να παραλαβουν την συνταξη τους.

Πρεπει ολοι να ειστε ιδιαιτερα προσεκτικοι,να κοιτατε γυρω σας,οι κλεφτες συνηθως σας παρακολουθουν απο πριν,ξερουν τις συνηθειες σας,τωρα με την φοροκαρτα θα ξερουν και τι αγοραζετε,αργοτερα με την καρτα του πολιτη θα ξερουν και αν εχετε ζαχαρο η ουρια,η αν ειστε οργανωμενοι σε αναρχικες ομαδες στα καπη της περιοχης σας.

Μην βαζετε την συνταξη στην τσαντα σας,το πιθανοτερο ειναι να σας την τραβηξουν με δυναμη και να πεσετε στο εδαφος σπαζοντας κανενα χερι η ποδι,και αν θυμαστε καλα η παροιμια λεει" ο γερος η απο πεσιμο η απο χεσιμο θα παει".
Μην βαζετε τα χρηματα σε πορτοφολι διοτι θα σας το αρπαξουν,παρτε μαζι σας κανενα συγγενη να σας βοηθαει,οχι στην μεταφορα των χρηματων διοτι αυτα ειναι πενταροδεκαρες..αλλα οι κλεφτες δεν εχουν ουτε τις πενταροδεκαρες αυτες οποτε κοιτανε να τις αποκτησουν.

Περπατατε με την τσαντα σας στο μεσα μερος του πεζοδρομιου και κοντα στον τοιχο,ετσι ειναι δυσκολοτερο για τον κλεφτη να σας κλεψει την τσαντα με μηχανακι,φυσικα οι αλλοδαποι δεν εχουν μηχανακι...οι περισσοτεροι...εκτος αν κανουν καποια καταληψη παλι ζητωντας απο το κρατος να τους χορηγησε και αυτα.

Μην φορατε χρυσαφικα και φανταχτερα μπιζου στον δρομο,αυτα που ξερατε ξεχαστε τα,διοτι κινδυνευετε με αποκεφαλισμο απο την προσπαθεια του κλεφτη να σας αφαιρεσει το λαμπερο κοσμημα που μερικες φορες αξιζει ενα ευρω η και λιγοτερο.

Τωρα αν παρ.ολα αυτα και εφόσον εχτε κανει τις προσπαθειες που σας ανεφερα πατε σπιτι σας και δειτε οτι σας λειπει το μεγαλυτερο μερος της συνταξης σας.....

Δεν φταινε οι κλεφτες.
Η κυβερνηση φταιει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: