Τετάρτη, Ιανουαρίου 26, 2011

Που πανε τα κατασχεμενα εμπορευματα?

Μεγαλες επιτυχιες στην ανακαλυψη αποθηκων με παρανομα εμπορευματα εχουν γινει τελευταια,τεραστιες ποσοτητες εχουν βρεθει,φυσικα αυτες τις εισαγωγες δεν τις κανουν οι παρανομοι μεταναστες οι οποιοι απλα προσπαθουν να βγαλουν ενα μεροκαματο και τριγυριζουν ολη την Ελλαδα διαλαλωντας το εμπορευμα τους.

Αληθεια ομως που πανε τα εμπορευματα που κατασχονται?

Στα λεωφωρεια μαθαινεις τις μεγαλυτερες αληθειες τελικα,και εγω μετακινουμαι με αυτα,και εχω και δυο αυτια και ακουω,οποτε σας περιγραφω οσα ακουσα,ισως εχω ξεχασει και καποια απο αυτα,αλλα θα παρετε μια ιδεα για το τι γινετε μετα την ανακαλυψη και κατασχεση αυτων των εμπορευματων και συγχρονως θα καταλαβετε σε τι τεραστιο μπαχαλο ζουμε.

Μιλαγε η νεαρη κοπελα στο κινητο,μεγαλοφωνα,δεν την ενοιαζε αν την ακουει καποιος,μιλαγε με καποιον που εχει προσβαση σε αυτες τις ανακαλυψεις,που ξερει τι γινετε.
Και του ελεγε:

Αληθεια δεν με ειδοποιησατε κι'εμενα,θα ερχομουν σαν σφαιρα....
Γελακια.
Μα αυτο γινετε, προχθες επιασαν μια αποθηκη στον Ταυρο.....ειδοποιησανε τις κοπελες τους και εγινε χαμος.

Κι ο αλλος ρε γεμισε το μαγαζι του με αυτα.

Ενδιαμεσα ελεγε κατι ασχετα αλλα ολη η συζητηση ηταν για τις επιδρομες και κατασχεσεις παρανομων εμπορευματων.

Ασε με εμενα σε μια τετοια αποθηκη και θα με δεις μετα πως θα βγω......

Λοιπον σε μια χωρα που σεβετε τον εαυτο της καθε κατασχεση θα επρεπε να συνοδευεται απο ενα παραστατικο που να αναφερει τι εχει κατασχεθει αναλυτικα,να κλειδωνονται ολα αυτα τα εμπορευματα,να μην εχει κανενας αλλος προσβαση εκτος των αρχων και απο κει και περα να καταστρεφονται.
Αλλα εδω δεν ειμαστε τετοια χωρα,κι'ετσι οταν βρισκουν παρανομα εμπορευματα τηλεφωνουν στις κοπελες τους και στους φιλους τους που εχουν καταστηματα οι οποιοι τρεχουν σαν σφαιρα...και γεμιζουν το σπιτι η το καταστημα τους με οτι τους λειπει για τα επομενα χρονια.

Σκεπτομαι οτι το ιδιο μπορει να γινετε με τις κατασχεσεις ναρκωτικων και με πιανει ριγος.

Κρατος ασυστολων,και πεσμενων κωλων,Κολοελληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: