Σάββατο, Ιανουαρίου 29, 2011

Δυσκολες φιλιες

Ειπα κι'εγω με τον κρατικο μηχανισμο ακρη δεν βρισκω,που να πω τα παραπονα μου,ειδικα τωρα την εποχη του"Πρωτα ο Πολιτης"θα επρεπε να ειχαμε καποιον να απανταει σε οσα ρωταμε,δεν ειναι και τοσο δημοκρατικο..για εμας γιατι για εκεινους ειναι,να ρωταει ο"Πρωτα ο Πολιτης"κατι και να μην παιρνει απαντηση.

Πρωτη μου προσπαθεια ηταν καιρο πριν στην σελιδα του διαχειριστη μας στο facebook,τελευταια ειδα οτι την κατηργησε,ισως δεν αντεχε την τοση υποστηρηξη και αγαπη του λαου.
Του εγραψα μια και δυο,μπα καμια απαντηση,θα εχει φορτο εργασιας σκεφθηκα διοτι ετρεχε με τα οπλα και τα τραπεζια εκεινη την εποχη.
Μετα απο λιγες μερες με ξαποστειλε απο την σελιδα,δεν του αρεσαν οσα εγραφα μαλλον.
Παει μια φιλια.

Μετα σκεφθηκα οτι ακρη με το χαλι των νοσοκομειων δεν βρισκω και μπηκα παλι σαν φιλος στην σελιδα της τοτε υπουργου υγειας,χαμογελαστη την εβλεπα στα καναλια,λεω...καλος ανθρωπος θα ειναι,τι ηθελα να το πω?
Της εγραψα καποια απο οσα συμβαινουν στα νοσοκομεια και αντι να μου απαντησει με ξαποστειλε και αυτη απο την σελιδα της.
Κριμα κυρα μου,αλλα σε τιμωρησε ο Θεος και απο υπουργο σε εκανε ιφυπουργο,τρως φυσικα αλλα καναλια τερμα.


Επομενη ηταν η πρωην υπουργος εξωτερικων επι νουδου,ξερετε αυτη που ηθελε να γινει βεζυρης αλλα δεν το καταφερε,εκει επεσα στην εποχη που βγαζανε σηματα και λογοτυπα για το νεο κινημα,ναι αυτο που το ξεχασαμε κιολας,τι γλυψιμο επεφτε εκει μεσα απιστευτο...οσο απιστευτο ειναι ποσο γρηγορα ξεχναμε τι εχουν κανει και κυριως τι δεν εχουν κανει ολοι αυτοι.Δηλαδη τιποτα.
Με ξεπεταξαν αρον αρον και απο εκει,και μην σκεφτειτε οτι βριζω,ρωταω μονο.
Απαντηση απο τους δημοκρατες μας ομως δεν παιρνω.

Χθες μπηκα παλι σαν φιλος στη σελιδα του ΓΓ του υπουργειου μεταφορων,λεω αυτος ειναι σε χαμηλοτερο οροφο ισως παρει το μυνημα και απαντησει.
Απλα πραγματα τον ρωτησα,αυτος εβαζε τραγουδια και μιλαγε με μια γλωσσα που δεν καταλαβαινα,τι κι'αν ρωτησα τι κι'αν δεν ξαναρωτησα...απαντηση καμια,λετε να μην υπαρχω και δεν το εχω παρει ειδηση?
Φυσικα απο εκει εκανε την προπαγανδα του εναντιον των εργαζομενων ο μεγαλος πασοκικος δημοκρατης....απορω..αυτους τους διαλεγουν αναλογα με το αν κανουν καλη προπαγανδα η αν μπορουν να κανουν την δουλεια τους?

Ε δεν αντεξα,εκει αποφασισα εγω να τελειωσω αυτη την φιλια,του ειπα να χαιρεται την δημοκρατια του οσο κρατησει και τον ξεκουμπισα απο φιλο.

Τελικα....

Αμα εχεις τετοιους φιλους ...τι τους θελεις τους εχθρους?



Δεν υπάρχουν σχόλια: