Τρίτη, Ιανουαρίου 25, 2011

Επιτελους πειτε την αληθεια μια φορα

Ολοι βλεπουμε οτι τιποτα δεν λειτουργει πλεον,ολοι καταλάβαινουμε οτι παμε απο το κακο στο χειροτερο,απο ολες τις μεριες μας ερχονται τα νεα,το χρεος δεν μπορει να εξυπηρετηθει πλεον.
Οι μονοι που ειναι μεσα σε μια νιρβανα οτι ολα πανε καλα,οτι ολες οι αποφασεις τους ειναι σωστες,οτι οσα κανουν και θα κανουν ειναι προς το συμφερον της χωρας...ειναι αυτοι που μας κυβερνανε.

Και με ψεματα ανεβηκαν στην εξουσια,με παραμυθια μας υπνωτισαν και πηραν αυτο που ηθελαν,και συνεχισαν να κανουν τεραστια λαθη,να παιρνουν τις πιο ακαταλληλες αποφασεις,να κοιμιζουν τον λαο με εξεταστικες και αρλουμπες περι διαφανειας.
Εβαλαν μια χωρα στο λουκι,ειχαν σχεδιο ελεγαν παρ'ολο που ηξεραν τι συμβαινει,ειχαν ενα προγραμμα 100 ημερων που θα εφερνε την αναπτυξη,την διαφανεια,την σωστη λειτουργια του κρατους.

Και τι εκαναν?
Ολοι μας πλεον ξερουμε τι εκαναν,μπλοφες,μονο αυτο εκαναν,βρισιες και ριξιμο ευθυνων σε μας,μειωσαν το εισοδημα και αυξησαν τα παντα,μιλησαν για προστασια και αφησαν τα παντα ανεξελεγκτα,τριγυριζουν απο εδω και απο εκει σαν ιπποτες της ανικανοτητας και λενε οτι τα καταφερνουν.

Τι καταφερνουν ομως?
Εστω και τωρα,εστω και εδω που φτασαμε,δεν ειναι ωρα να πειτε την αληθεια στον λαο?

Πειτε μας πως φτασαμε ως εδω,πειτε με ονοματα ποιοι φταινε,εξηγηστε μας που παμε και αφηστε τις Ιθακες και τα αλλα νησια,δωστε μια αληθινη εξηγηση ....επιτελους.

Βαρεθηκαμε να ακουμε οτι φταινε καποιοι που δεν γνωριζουμε,μια οι Ευρωπαιοι,μια οι Γερμανοι,μια το μαυρο μας το χαλι.
Ποιοι υπεγραψαν τις συμβασεις και τα δανεια?
Ποιοι προσελαβαν ανιδεικευτους στο δημοσιο?
Ποιοι ξοδευαν τον πλουτο της χωρας για να περνανε καλα?

Ανοιξτε τις φυλακες,παρτε τους την περιουσια και την δικη τους και των συγγενων τους,απολυστε απο την βουλη τους συγγενεις και φιλους σας.

Πειτε μας που παμε απο δω και περα.

Αν δεν μπορειτε ουτε αυτο καλυτερα να σηκωθειτε και να φυγετε ολοι σας απο εδω.

Καλυτερα πριν ειναι αργα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: