Παρασκευή, Ιανουαρίου 21, 2011

Ολα τα ειχαμε ....οι καρτες μας ελειπαν μονο

Ο Σπουδαιος οραματιστης μας μαζι με τον ανεκπαιδευτο δημαρχο απο την Παρο το ειχαν σκοπο απο την αρχη.....να αναμορφωσουν το κρατος,ε δεν ειναι κρατος αυτο σκεφτηκαν κατι πρεπει να κανουμε.

Και νομιμοποιησαν τους μεταναστες,αυτο χρειαζοταν η χωρα περυσι,ολα τα αλλα προβληματα τα ειχε λυσει,και μετα ενω σερνομαστε απο δανειο σε δανειο και εκεινοι δεν ηξεραν τι τους γινοταν,σου λενε....δεν αναμορφωνουμε λιγο ακομη αυτο το χαλι?
Και ενω εμεις πηγαιναμε απο το κακο στο χειροτερο ψηφισαν τον Καλλικρατη.

Και λοιπον τα παραμυθι της Χαλιμας συνεχιστηκε αντι να τους βαλουμε αυτους σε αναμορφωτηριο τους αφησαμε να μας αναμορφωνουν εμας,και επειδη η χωρα ειχε ακομη ενα μαυρο χαλι σκεφτηκαν και αποφασισαν.

Να δωσουμε στον λαο καρτες......
Οχι καρτες απεριοριστων διαδρομων με τα ΜΜΜ αυτες θα μας βολευαν κιολας,ουτε καρτες αποχαιρετιστηριες οτι θα εφευγαν να μας αφηναν στην ησυχια μας.

Καρτες του πολιτη και φοροκαρτες,βασικα το σχεδιο τους δεν ειναι αυτο,η παγκοσμιοποιηση αλλα λεει..αλλα αν το ξεφουρνισουν αποτομα θα τους παρουμε οχι με τις πετρες αλλα με χειροτερα,κι ετσι το λενε δειλα..δειλα.

Κυριε δημαρχε δεν εισπρατεις πρωτα εκεινο το χρεος του ...ξερεις ποιου....συγγενης σου ειναι και μετα να σκεφτεις πως θα μας παγκοσμιοποιησεις για να μην πω την λεξη οπως ειναι?
Και επειδη εχω ηδη μια καρτα,την καρτα ανεργιας,δεν χρειαζομαι φοροκαρτα διοτι δεν εχω να ψωνιζω και δηλωση δεν θα κανω,δεν χρειαζομαι και καρτα του πολιτη διοτι δεν σας θεωρω κρατος μου και αδιαφορω για τις αποφασεις σας.
Πολιτης δεν λεγεται εκεινος που μονο πληρωνει,υπομενει,ταλαιπωρειται,ξεφτυλιζεται,και στο τελος ξαναπληρωνει τα κλεμμενα σας.

Λεγεται και αυτος που...σας γυρναει την πλατη,σας εχει φτυσμενους,αδιαφορει για οτι λετε,δεν ψηφιζει,και δεν κανει οτι γενικα το ηλιθιο μυαλο σας αποφασιζει.
Οκ?




Δεν υπάρχουν σχόλια: