Πέμπτη, Ιανουαρίου 13, 2011

Media δεν σημαινει ενημερωση

Οι γνωστοι σε ολους κρατικοδιαιτοι δημοσιογραφοι που λογικα εκτος απο τον παχυλο μισθο τους στα μεσα που εργαζονται.....που αν θυμηθουμε ειδικα τα τηλεοπτικα ειναι ολα παρανομα....παιρνουν και το χαρτζιλικι τους απο το υπουργειο τυπου εχουν βγει παγανια και εχουν πιασει θεση σε καναλια και ραδιοφωνα και εξυμνουν την ανικανοτητα της κυβερνησης να επιτυχει τον απωτερο σκοπο της.

Απο το πρωι εως το βραδυ οι γελοιοι αυτοι...κι'αυτες,ονοματα δεν λεμε ολοι τους ξερουμε κανουν κριτικη σε απεργους,βριζουν οποιον αντιδρα στις φασιστικες αποφασεις των εντολεων τους,κατηγορουν τους παντες εκτος απο το κομμα που τους πληρωνει.

Βρισκουν το μνημονιο θεαρεστο,ολες τις αποφασεις που εχουν φερει τον κοσμο σε απογνωση αναγκαιες,ολα τα νομοσχεδια που καταστρεφουν καθε ζωντανο κυτταρο της χωρας απαραιτητα.
Και φυσικα αναβουν καντηλια στον διαχειριστη μας,λενε τα καλυτερα,τι το ενα,τι το αλλο,και θελουν να λεγονται και δημοσιογραφοι.

Τι καλα...κι'εγω θα ηθελα να εχω την φωνη του Παβαροτι γλυκα μου στενομυαλα ανθρωπαρια αλλα δεν την εχω,οπως κι'εσεις δεν εχετε σχεση με την δημοσιογραφια,και κατι αλλο,ο κοσμος το'χει τουμπανο κι'εσεις κρυφο καμαρι.
Την εχετε ακουσει αυτην την παροιμια?

Για διαβαστε τι εγινε στην Αργεντινη με τους εγκαθετους υπαλληλους που το επαιζαν δημοσιογραφοι....

Που βρηκαν το κεφαλι τους και που το καλσον τους.

Και συνεχιστε ετσι,εχετε λαμπρο μελλον μπροστα σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: