Πέμπτη, Μαρτίου 24, 2011

Οι γαντζωμενοι στις καρεκλες τους πολιτικοι του ψευδους...αποκαλουν τον Κανταφι...γαντζωμενο στην καρεκλα του δικτατορα

Η διεθνης παρανομη ταξη...η ιδια που αφηνει την Κυβερνηση του Ισραηλ να σκοτωνει επι δεκαετιες τους αμαχους στην Γαζα,η ιδια που κλεινει τα ματια της στην επι δεκαετιες εισβολη των Τουρκων στην Κυπρο,βρηκε στοχο....

Οχι εναν απο τους προηγουμενους,εναν νεο,που ηξερε επι δεκαετιες οτι ειναι δικτατορας και δεν συμμορφωνεται με το διεθνες δικαιο,και αποφασισε ξαφνικα να τον ξεφορτωθει.
Και φυσικα δεν το κανει για να προστατεψει τους αμαχους,λιγο εως και καθολου την ενδιαφερει αυτο,ενας και μοναδικος ειναι ο λογος...το πετρελαιο.

Και ολοι αυτοι οι παρανομοι και ψευτες ηγετες μαζι με τον νομπελιστα....(σικ)ειρηνης Ομπαμα αποφασισαν να προχωρησουν επιτελους στο σχεδιο της παγκοσμιοποιησης που ονειρευονται,ενας ενας οι στοχοι τους με απωτερο το Ιραν,αυτος θα ειναι και ο δυσκολοτερος.

Δεν εχουν σκεφτει ομως τους λαους,οι ιδιοι που τωρα ειναι υποστηρικτες τους θα στραφουν εναντιον τους με την πρωτη αφορμη,δυστυχως δεν εχουν καταλαβει που εχουν μπλεξει την ανθρωποτητα με οσα κανουν.
Τελικα ισως η προειδοποιηση του στελεχους της Γκολντμαν Σακς για παγκοσμιο πολεμο ως το τελος του 2012 να ειναι αληθινη.
Κατι γνωριζει πιο πολυ απο ολους εμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: