Τρίτη, Μαρτίου 29, 2011

Τα ζομπι αντεπιτιθενται ετεροχρονισμενα

Καθε τοσο ακουμε και τις αποψεις των γνωστων απο τα παλαιοτερα χρονια διαχειριστων και βοηθων τους,μεχρι τωρα μονο το playstation του χοντρου δεν εχει πει την αποψη του για την οικονομικη μας κατασταση,α....και ο χοντρος μαζι,αλλα τι να πει αυτος,οταν τρωνε δεν μιλανε.

Ακουσα λοιπον με προσοχη γνωστο ζομπι...πλην τιμιο το οποιο μιλησε στον εκ της γνωστης λεσχης Παπαχελα και του ανελυσε την κατασταση που βρισκομαστε.
Ηταν καλο που δεν ειχα κοντα μου ξυραφακια,μαχαιρι,καραμπινα διοτι μετα την συζητηση το μονο που σου εμενε να κανεις ειναι να αυτοκτονησεις.

Τι αλλο θελει να ακουσει ο δικος μας διαχειριστης για να καταλαβει οτι παει το καραβι πανω στην ξερα?
Ολα τα ειπε το ζομπι το τιμιο χθες βραδυ,ανεφερε την ανικανοτητα,οτι πρεπει νεα μυαλα να μας πανε πιο περα,οτι δεν μπορουν να δωσουν την λυση αυτοι που την δημιουργησαν,ενα δεν απαντησε,και ειναι φυσικο...

Αν θα πρεπει με καποιο τροπο να τιμωρηθουν οσοι μας κατακλεψαν,τι να πει,κι'εκεινος μελος κυβερνησης ηταν,και θα τα εβλεπε και θα τα ηξερε,και το χειροτερο απο ολα ειναι οτι:

Ερχονται τα ζομπι τωρα και το παιζουν και Οσιες Κυριακες,λες και δεν γινοταν της ποπης οταν ηταν και αυτοι στην εξουσια,και καλη η δικαιολογια ...εγω τα ελεγα απο τοτε,με τα λογια ομως δεν κανεις τιποτα,και λογια ειναι και τωρα οσα μας λενε.

Λυσεις δεν ειναι οι ετεροχρονισμενες συμβουλες,λυσεις ειναι οταν εχεις την εξουσια να κανεις και κατι εκτος απο το να δινεις συνεντευξεις.

Φυσικα διεψευσε τα περι επανοδου μας στις αγορες το '12 η το '13 δηλαδη...ζησε Μαη μου να φας τρυφιλλι,και μας ειπε οτι η σημερινη φιλοσοφια οσων κυβερνανε ειναι ιδια με των προηγουμενων και των πιο προηγουμενων.

Λοιπον κατι ξερουμε και εμεις οι ασχετοι με το θεμα που γραφουμε οτι μας κυβερναει η μαυρη ανικανοτητα και η κολλητη παρεουλα του Τζεφρυ γνωστου και ως οραματιστη της 79ης θεσης.

Αμ δε....

Δεν υπάρχουν σχόλια: