Τρίτη, Μαρτίου 22, 2011

Eμεις χανομαστε, και εκεινη κλαιει την εξουσια που εχασε

Κλαμμα και οδυρμος και μαυρα περιστερια,η χωρα παει απο το κακο στο χειροτερο,ολοι μας αναρωτιομαστε τι θα ξημερωσει αυριο,οι διαχειριστες μας παιρνουν την μια κακη αποφαση μετα την αλλη,οι Τουρκοι μας δουλευουν,οι Σκοπιανοι μας εχουν παει στο διεθνες δικαστηριο της Χαγης,οι Αλβανοι θελουν την Βορειο Ηπειρο,και να μια νεα μορφη που ηρθε να μας σωσει και εκεινη....
αλλα τελικα αυτος ειναι ο σκοπος της?

Η Θοδωρα ακομη κλαιει που εχασε την ηγεσια της Νεας δημοκρατιας,αυτο ειναι το προβλημα της,δεν εχει αλλο,ολα τα αλλα τα εχει λυσει,φυσικα πρωτο-πρωτο το βιοποριστικο της προβλημα,δευτερον εχει τακτοποιησει την οικογενεια της,τριτον ειναι ηδη αρχηγος....τι αστεια λεξη ενος υποκομματος με το ονομα Δη-συ η Δυση κατι τετοιο,παντως με Ανατολη δεν μοιαζει.

Και βρηκε προβλημα να ασχοληθει μετα την υπογραφη του μνημονιου,μετα τις υποκλισεις προς τους Αμερικανους μην της ριξουν κανενα ψιχουλο αγαπης,ποιος της εφαγε την εξουσια.....ποιος της εφαγε την εξουσια......ποιος της εφαγε την εξουσια.

Τρεις φορες το εγραψα και το βαρεθηκα ηδη,εκεινη θελω να ξερω δεν εχει βαρεθει,εμας μας εχει κουρασει παντως...και πολυ.
Μα μια ιδεα για να βοηθησει την χωρα δεν εχει ξεστομισει τοσα χρονια,μονο το αρχηγηλικι την ενοιαζε,και δεν ξεχναω το μαυρο χαμογελο της ηττας της,οχι οτι αυτος που νικησε ειναι καλυτερος,αλλα.......

Εχασες Κυρα μου...παρ'το αποφαση πλεον,εχουμε πιο σοβαροτερα προβληματα απο το να σκεφτομαστε αν γινεις ποτε εσυ αρχηγος της νουδου,δεν το εχεις καταλαβει?
Βλεπεις μαλλον τα ποσοστα σου και παθαινεις γηρατεια,αλλοιως δεν δικαιολογειται.

Ασε μας Θοδωρα στον πονο μας,αν εχεις ψυχολογικο κοιταξε το.

Η Ελλαδα τι σου φταιει?
Αντε για να μην στεναχωριεσαι σου αφιερωνω το πιο κατω μελωδικο κομματι....

Δεν υπάρχουν σχόλια: