Δευτέρα, Μαρτίου 21, 2011

Την χασαμε την χωρα πατριωτη.....

Πολυφερνη νυφη η χωρα,μας θελουν ολοι απο τα παλαιοτερα χρονια,καταφερναμε κουτσα-κουτσα να ξεπερναμε τα εμποδια και να προχωραμε,περασαμε πολλα αλλα κρατηθηκαμε στο υψος μας ....
μεχρι:

Που ανελαβαν τις τυχες μας οι νικητες της ερημου,εβαλαν σωστες βασεις αλλα μονο για τους εαυτους τους,πως να κλεβουν,να ληστευουν και να μην τιμωρουνται.
Και να τα λεφτα,και ηταν και πολλα,που να τα χωσουν?
Τους τελειωσαν τα στρωματα,εσκαψαν και κατω απο τα πλακακια και κατεληξαν οτι τα ακινητα και οι οφ-σορ ηταν η καλυτερη λυση.

Εμεις καναμε την ζωη μας,κλεβανε εκεινοι,κλεβαμε κι'εμεις,αγελαδα που γελα η χωρα,την αρμεγαμε κανονικα,και οπως κλεβαμε κι εμεις νομιζοντας οτι το γαλα θα κρατησει για παντα,ξαφνικα......

Ψοφησε η αγελαδα

Τι γιατρους απο το εξωτερικο φεραμε,τι μασαζ της καναμε,τι μετρα πηραμε,η αγελαδα εκει ξαπλα στο γρασιδι.
Εκεινοι ταχα ξαφνιαστηκαν και ετρεξαν να βρουν λυση στο εξωτερικο,με νικες εφευγαν,με νικες γυριζαν αλλα η γελαδα εκει ανασκελα,μας ειπαν οτι δεν ειχε πεθανει και οτι ειναι σε κωμα,και με τις τεραστιες προσπαθειες τους θα την επανεφεραν.
Εμεις κοψαμε το γαλα,κοψαμε το κρεας,κοψαμε το σεξ,......ε χωρις γαλα και κρεας που διαθεση για σεξ.

Συνεχομενες προσπαθειες των ανικανων απεδειξαν οτι η αγελαδα θα μεινει ανασκελα πολλα χρονια διοτι δεν εχει δυναμεις να σηκωθει,εκεινοι υποστηριζουν οτι θα τα καταφερουν αλλα το μονο που καταφερνουν ειναι να τρωνε οτι εχει μεινει απο το σωμα της.

Τελευταιες προτασεις να πουλησουμε την γελαδα σε ξενους εγιναν δεκτες με χαρες και πανηγυρια διοτι αυτοι δεν αγαπανε τα ζωα και λαχταρανε να την πουλησουν να καταχωνιασουν τις κλοπες τους και να συνεχισουν να κυβερνανε.

Το γεγονος ειναι ενα,οτι και να μας πουν,οτι και να αποφασισουν,εμεις πλεον το ξερουμε.
Φταιμε ολοι για το καταντημα αυτο,οχι οτι τα φαγαμε μαζι,αλλα επρεπε να καταλαβουμε νωριτερα αυτο που καταλαβαινουμε τωρα.

Οτι απο την αρχη σκοπος τους ηταν να πουλησουν την Αγελαδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: