Κυριακή, Μαρτίου 27, 2011

So you think you can starve?

Aυτη ειναι η ονομασια του νεου ριαλιτι που θα παρακολουθησει ολοκληρη η χωρα με ανοιχτο στομα τα επομενα χρονια,δημιουργος του ειναι οι διαχειριστες μας και παικτες ο λαος εκτος απο εκεινους που βολευτηκαν και τρωνε με χρυσα κουταλια ενω νομοθετουν την ανεχεια και την φτωχεια των υπολοιπων.

Οι οροι του παιχνιδιου ειναι οι εξης:
Οι διαχειριστες μας καθε λιγο θα παρουσιαζουν τα επικαιροποιημενα μνημονια και θα μας ανακοινωνουν τα μετρα που θα πρεπει να παρουν για να αντιμετωπισουν την κατασταση,φυσικα κανενα μετρο δεν θα εχει επιτυχια αλλα τα μετρα θα τα παιρνουν.

Ο λαος θα διαμαρτυρεται αλλα με τα ματ,τις δικαστικες διωξεις,τις ηλιθιοτητες του Παγκαλου,τον Συριζα που τον στοχοποιει,θα αναγκαζεται να στενευει το ζωναρι του,η ανεργια,η ανεχεια,η πεινα,η αγορα θα καταστρεφουν τον κοινωνικο ιστο.

Σε καθε επεισοδειο του ριαλιτι ο εξωτερικος μας εχθρος θα βαθμολογει τους εσωτερικους μας εχθρους αναλογα με το ποση επιτυχια ειχαν τα μετρα που πηραν,ποσοι Ελληνες εχασαν την δουλεια η την ζωη τους απο αυτη την κατασταση,και για να δινουν κουραγιο στον λαο να συνεχιζει την προσπαθεια θα του απονειμουν το βραβειο της ανοιχτης παλαμης.

Επισης οι εξωτερικοι μας εχθροι θα αποφασιζουν και οι εσωτερικοι θα παιρνουν τις εντολες για ποιο κοματι του λαου θα αποχωρει απο το ριαλιτι και αυτο θα γινεται σε οσα κοματι μεγαλα η μικρα αντιδρουν στα μετρα και την κατακρεουργηση της χωρας.

Ατυχως τετοια ριαλιτι δεν εχουν καλο τελος,η θα καταφερουν οι εσωτερικοι εχθροι μας να μας διωξουν ολους απο το παιχνιδι και να μας στειλουν στο περιθωριο η εμεις ολοι θα πρεπει να διωξουμε τους εσωτερικους εχθρους μας και ενωμενοι να παμε λιγο καλυτερα,μεση λυση δεν υπαρχει.

Το βραβειο ειναι μεγαλο,και θα το παρουν αυτοι που θα νικησουν,ειναι κατι που δεν κοστολογειται σε αξια.

Ειναι η Ελλαδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: