Τρίτη, Μαρτίου 22, 2011

Πολιτες με ειδικες αναγκες,και δοσατζηδες πολιτικοι

Ειμαστε και εμεις ενα τσουρμο απο ανοητους που ακουνε καθε λιγο οτι δεν θα παρθουν νεα μετρα και ησυχαζουμε,πεφτουμε παλι στην αναπαυτικη χειμερια ναρκη μας ηρεμοι οτι επειδη το αλλο τσουρμο υποσχεθηκε οτι δεν θα παρει νεα μετρα......δεν θα τα παρει.

Και καθομαστε εκει στην μιζερια μας και λεμε...δοξα τω θεώ γλυτωσαμε και φετος,αντε και του χρονου,καλα να περναμε και τι μας νοιαζει τι γινεται περα απο τον κωλο μας?

Και οσοι εργαζονται.....διοτι εγω δεν εργαζομαι ξεκινανε καθε μερα με το ιδιο αγχος και αγωνια αν τον επομενο μηνα θα εχουν να πληρωσουν τα εξοδα τους,εκει αντιμετωπιζουν το καλο προσωπο του εργοδοτη τους ο οποιος συνηθως κανει οσα πλεον ειναι νομιμα,αλλαζει δηλαδη το ωραριο τους κατα πως τον συμφερει,μειωνει τους μισθους τους οσο τον βολευει,τους αναθετει να κανουν οτι δεν πρεπει και τελικα παλι κλαιγεται οτι δεν τα βγαζει περα.

Και μετα με τον πενιχρο μισθο του παει να αγορασει οτι χρειαζεται για να διαπιστωσει οτι οι τιμες ειναι εκει που ηταν και πιο πανω την ιδια στιγμη που ο δικος του μισθος εχει περικοπει κατα 20-30%.

Οι δοσατζηδες που μας κυβερνανε,και τους λεω δοσατζηδες διοτι τα μετρα τα βαζουν με δοσεις δεν ενοχλουνται απο την κατασταση που εχει δημιουργηθει στην χωρα,με τροπο υπουλο και ατιμο συνεχιζουν να ριχνουν τα βαρη στους ιδιους που τα εριχναν παντα και αγκαλιαζονται με τους εργολαβους,τους τραπεζιτες και τους βιομηχανους.

Οσο εμεις παριστανουμε τα ατομα με ειδικες αναγκες και αφηνουμε τους δοσατζηδες να μας σπρωχνουν το αναπηρικο μας καροτσακι μονο ενα ειναι σιγουρο.

Θα συμβει οτι συμβαινει οταν αφησεις εναν τυφλο να οδηγει ενα αυτοκινητο σε μονοδρομο ο οποιος καταληγει σε γκρεμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: