Τρίτη, Μαρτίου 22, 2011

Θελουν να σωσουν την Ελλαδα,δεν ξερουν πως,αλλα σκοτωνουν τους Ελληνες

Δεκαεπτα μηνες τωρα ζουμε το θεατρο του παραλογου,μια ομαδα ανθρωπων κατελαβε με ψευτικες υποσχεσεις την εξουσια και απο τοτε βαλθηκε να σωσει την χωρα,την οποια μεχρι τοτε δεν ειχε ιδεα  οτι ειχε σχεδον χρεωκοπησει παρ'ολο που μετεπειτα αποκαλυψεις απεδειξαν το αντιθετο.
Σχεδια επι σχεδιων,μνημονια επι μνημονιων,μετρα και επομενα μετρα ολα χωρις αποτελεσμα,νικες και επιτευγματα,επιτυχιες και συστασεις για περιορισμο δαπανων,μειωσεις και αλλες μειωσεις με τελικο αποτελεσμα την χειροτερευση των δεικτων και την επιβολη νεων και περισσοτερο νεων μετρων.

Περιμενοντας τα επομενα μετρα η αγορα εχει νεκρωσει,οι ιδιοι οι επιχειρηματιες ζητανε μετρα για την αναπτυξη,μια λεξη που δεν υπαρχει στο λεξιλογιο των διαχειριστων μας,οι ανεργοι ολων των ηλικιων παραπαιουν μεταξυ φθορας και αφθαρσιας και το υπουργειο εργασιας ανακοινωνει μετρα για την καταπολεμηση της ανεργιας που τελικα δεν εχουν κανενα αποτελεσμα.
Προσφατα ανακοινωθηκαν νεες ιδεες και μια απο αυτες ηταν να βοηθηθουν ανργοι ανω των 55 ετων να μπουν στην αγορα εργασιας,δηλαδη οι νεωτεροι απο αυτους δηλαδη οι σαρρανταπενταρηδες και πενηνταρηδες εχουν δυνατοτητα να βρουν εργασια?

Γιατι το προγραμμα αρχιζει απο αυτην την ηλικια?
Δεν εχουν καμια αισθηση με το τι συμβαινει στην αγορα?
Οι νεωτεροι που απελπισμενοι βολευονται σε οποια δουλεια βρουν και με συνθηκες μεσαιωνα εχουν καποια ελπιδα για κατι καλυτερο?

Και ο διαχειριστης μας στην Συρο χαιρεταει τους διαμαρτυρομενους φοιτητες σαν να τον ζητωκραυγαζουν ενω ο αντιπροεδρος της κυβερνησης κατηγορει τον Συριζα οτι τον εχει στοχοποιησει....και ξεχναει οτι το ιδιο εχει κανει και το υπολοιπο 97% του Ελληνικου λαου.

Νικες,και αλλες νικες και επιτυχιες απο ενα τσουρμο ανικανων που αποδεικνυει οτι ο προηγουμενος ανασχηματισμος ηταν μια πληρης αποτυχια,εχουν αφησει τις τιμες να ανεβαινουν και οι ιδιοι ζουν σε μια νιρβανα οτι ολα βαινουν καλως.

Το χειροτερο που δεν το συζηταει κανενας ειναι οι συνεχεις αυτοκτονιες συμπατριωτων μας,μοιαζει σαν ταινια φρικης αυτο που γινεται και δεν υπαρχει καμια λυση.
Η στροφη προς τον πολιτη ειναι ενα απο τα χειροτερα αστεια κανεις δεν νοιαζεται,δεν ακουει,δεν ενδιαφερεται,νοσοκομεια με ελλειψεις φαρμακων,σε ολο το δημοσιο τομεα μια σαστιμαρα και μια αδιαφορια.

Εμεις αμηχανοι παρακολουθουμε,γραφουμε τις αποψεις μας στα ιστολογια ελλειψει αυτιων να τις ακουσουν,ζουμε μια δημοκρατια του τιποτα,χωρις αρχη και τελος,και εκεινοι διοριζουν και αυτοδιοριζονται κοροιδευοντας χιλιαδες ανθρωπων που περιμενουν στην ακρη μεχρι το κρατος να ανταποκριθει στις υποχρεωσεις του.

Η λογικη δεν εχει νοημα,αυτη την στιγμη πληρωνουμε την αδιαφορια μας για οσα γινοντουσαν τοσες δεκαετιες,ειπαν οτι αν δεν τα καταφερουν θα τους παρουμε με τις πετρες,ηδη φοβουνται να κυκλοφορησουν αναμεσα στους αγαπημενους τους ψηφοφορους.

Ποτε λοιπον θα κανουμε τον φοβο τους πραγματικοτητα?




Δεν υπάρχουν σχόλια: