Πέμπτη, Μαρτίου 31, 2011

Πειτε ολη την αληθεια στον λαο

Επιτελους ειναι η στιγμη να πειτε την αληθεια,ειναι η στιγμη να φερθειτε λογικα,σταματηστε να πιστευετε οτι ειμαστε ανηλικοι η ατομα με ειδικες αναγκες και κοιταξτε μας στα ματια.

Αν μπορειτε.
Αρκετα με τα επικοινωνιακα σας παιχνιδια,τις υποσχεσεις,τις νικες και τα επιτευγματα,ολοι βλεπουμε οτι μας φερνουν καθε μερα πιο κοντα στο αδιεξοδο.
Δεν μας ενδιαφερει η εικονα σας,δεν μας νοιαζει αν θα σας βραβευσουν με βραβεια ανοητα στο εξωτερικο,μας νοιαζει η πατριδα μας,μονο αυτη,εσεις οπως και εμεις ειστε αναλωσιμοι,οι επομενες γενιες θα μας κρινουν και τους δυο...πειτε την αληθεια ολοκληρη.

Κουβαλατε ενα φορτιο που δεν μπορειτε να το σηκωσετε,εχετε ενα σχεδιο που αδυνατειτε να το εκτελεσετε,η ευθυνη για την επομενη ημερα ειναι κυριως δικη σας με συμβουλια και συσκεψεις δεν θα καταφερετε τιποτα,πειτε την αληθεια στον λαο.

Υπογραψατε μια συμβαση προδοτικη και πολλοι το κανατε διχως καν να την διαβασετε,ριξατε την χωρα στο χειλος του γκρεμου και προσποιηστε οτι προσπαθειτε να την τραβηξετε απο εκει,συνεχιζετε αλαζονικα να παιρνετε οτι μετρο σας ερθει στο μυαλο χωρις να σκεπτεστε τις συνεπειες του...πειτε την αληθεα στον λαο,οσο ειναι καιρος.

Κουραστηκαμε να υπομενουμε τις νικες και τις επιτυχιες σας,απηυδησαμε απο την μεταφορα των ευθυνων και παρανομιων σας προς εμας,κλεινουμε τα αυτια μας στις καθημερινες σας απειλες και νομοθετικες ρυθμισεις για να εξοικονομισετε απο εκει που δεν μπορειτε πλεον

Πειτε την αληθεια στον λαο.

Δεν μας ενδιαφερει το πολιτικο σας μελλον,αχρηστοι εισαστε και το αποδειξατε με οσα κανατε τοσες δεκαετιες,μας μικραινετε την ζωη,μας χαλασατε τα ονειρα μας,καταστρεψατε το αυριο των παιδιων μας.

Επιτελους.
Πειτε την αληθεια στον λαο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: