Πέμπτη, Μαρτίου 31, 2011

Πρακτικη σε ενα νεκρο σωμα..απο ανειδικευτους υδραυλικους

Για καθε προβλημα υπαρχει και ο ειδικος καθε βλαβη διορθωνετε απο τον τεχνιτη ο οποιος εχει σπουδασει η εχει κανει πρακτικη επανω στο αντικειμενο,και ειναι παραξενο να προσπαθουν να δωσουν λυση σε ενα οικονομικο προβλημα ανθρωποι που ειναι ανιδεοι με το αντικειμενο και μονη τους απασχοληση εχουν την χειραγωγηση του λαου και την κομματικη καθοδηγηση .

Η οικονομια μας ειναι σε μαυρα χαλια,πιο μαυρα δεν γινετε,αντι λοιπον να ασχοληθουν με αυτην ατομα με υψηλο δεικτη νοημοσυνης και επιστημονικη καταρτηση πανω στο θεμα επιασαν δουλεια κατι φιλαρακια παντελως ανειδικευτα μελη ενος κομματος που κατα κυριο λογο εχει την ευθυνη για την κατασταση της οικονομιας μας.

Και στρωθηκαν στην δουλεια αυτοι οι ανειδικευτοι υδραυλικοι,αεργοι απο αιωνων,με εντολη ενος ηγετη του οποιου η προυπηρεσια ειναι οτι επλενε πιατα σαν φοιτητης και μετα εκανε και αλλες δουλειες του ποδαριου.
Στην συνεχεια κατα απαιτηση της μαμας του μπηκε στην πολιτικη και με το ζορι μας κατσικωθηκε και αποφασισε να μας σωσει.

Ακομη και στην μικροτερη βλαβη σε μια οικιακη συσκευη,στα υδραυλικα του σπιτιου ειναι συνηθισμενο να ψαχνουμε εναν καλο υδραυλικο να μας την επιδιορθωσει,σε τοσο σοβαροτερη κατασταση οπως αυτη που βρισκομαστε τωρα ειναι δυνατον να εχουν αναλαβει την σωτηρια της χωρας τα μελη του κομματος που την κατεστρεψε με την πολιτικη του?

Με τεχνητες αναπνοες,με μαλαξεις και κραυγες δεν ζωντανευει ενα νεκρο σωμα,τιποτα δεν λειτουργει και αυτοι περηφανευονται οτι τα καταφερνουν μια χαρα,η αγορα εχει νεκρωσει και αυτοι δινουν 30 δις στις τραπεζες οι οποιες τι τα κανουν ειναι αγνωστο,η ανεργια φουντωνει και εκεινοι εξαγγελουν προγραμματα προσληψης ανεργων ασχετα και ανουσια που κανενας δεν θα τα χρησιμοποιησει.

Εχουν χασει την μπαλα και ακομη προσπαθουν να βρουν προς τα που ειναι το τερμα,ακομη και ενα μωρο θα βρει τον δρομο του μπουσουλωντας ενω εκεινοι με τοσες αποτυχιες επιμενουν οτι νικανε ενω την ιδια στιγμη κουτουλανε πανω σε τοιχο.
Το συνδρομο της στρουθοκαμηλου ειναι φανερο σε ολους τους,και επειδη με το κεφαλι μεσα στην αμμο δεν βλεπουν το προβλημα....δεν σημαινει οτι το προβλημα δεν υπαρχει,το βλεπουμε εμεις καθημερινα,ποσο τυφλοι μπορει να ειναι?

Το συμπερασμα ειναι οτι οσο περναει ο καιρος τοσο χειροτερα θα πηγαινει η κατασταση,και εγω θελω να κανω εγχειρηση ανοικτης καρδιας σε ασθενεις,δεν εχω ομως καμια δυνατοτητα να το πετυχω γιατι δεν γνωριζω τιποτα απο αυτη την επιστημη.

Το ιδιο και στην οικονομια,οταν εισαι ανιδεος τι μπορει να περιμενει καποιος οτι θα πετυχεις?


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: