Δευτέρα, Μαρτίου 28, 2011

Yποκριτες

Δεν ειναι αστειο να μας λενε οτι πρεπει να δωσουν ακομη 30 δις στις τραπεζες οταν εκεινες παρουσιαζουν κερδη ακομη και σε τετοιο οικονομικο περιβαλλον και σε αντιθεση οτι χρειαζεται να πουλησουν 50 δις δημοσιας περιουσιας για να μειωσουμε το χρεος ...το οποιο θα ειναι ιδιο ακομη και μετα την πωληση των ασημικων μας?

Δεν ειναι φαιδρο να μιλανε για οικονομικα ασθενεστερους οταν ο σκοπος τους ειναι να μας φερουν ολους σε αυτο το σημειο,οταν περικοπτουν επιδοματα και βοηθηματα σε ατομα που τα εχουν αναγκη?

Δεν απευθυνονται σε ηλιθιους,κατα την γνωμη τους οταν απαγορευουν τις προσληψεις στον δημοσιο τομεα λογω της κρισης ενω την ιδια στιγμη προσλαμβανουν και διοριζουν ημετερους σαν συμβουλους και γραμματεις και φαρισαιους?

Δεν μοιαζει ανεκδοτο για γελοιους οτι θα φερουν νεο μισθολογιο για τους δημοσιους οταν με ευκολια εξαιρουν τους υπαλληλους της Βουλης απο αυτο σαν να ανηκουν σε διαφορετικη καστα ανθρωπων>?

Και τελικα δεν ειναι αισχρο να βυθιζουν την χωρα στο χαος ενω οι ιδιοι απολαμβανουν τα προνομια τους,καλοτρωνε και καλοπινουν και την ιδια στιγμη αφαιρουν απο την μεση οικογενεια το δικαιωμα να επιβιωσει με αξιοπρεπεια?

Δεν υπάρχουν σχόλια: