Τετάρτη, Μαρτίου 23, 2011

Παπανδρεου:Δεν θα παμε σε αναδιαρθρωση,θα καταστραφουν οι τραπεζες.

Η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους θα οδηγούσε πιθανότατα στην κατάρρευση των ελληνικών τραπεζών, δήλωσε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό Stern.

«Η αναδιάρθρωση θα οδηγούσε πιθανότατα σε κατάρρευση των ελληνικών τραπεζών», δήλωσε ο κ. Παπανδρέου στο πλαίσιο συνέντευξης που θα φιλοξενηθεί στο αυριανό τεύχος του Stern, προδημοσίευση της οποίας μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Ρόιτερς.

Σύμφωνα με το ίδιο τηλεγράφημα, ο κ. Παπανδρέου υπεραμύνθηκε της δανειακής στήριξης που παρέχεται στην Ελλάδα, λέγοντας ότι θα υπάρξει όφελος από τη διαδικασία αυτή και για τους Γερμανούς φορολογουμένους. 

www.protothema.gr
Σχολιο:
Το ξερουμε πλεον κυριε διαχειριστα μας οτι το μονο σας ενδιαφερον ειναι οι τραπεζες,απλα με την συνεντευξη σας αυτη μας το επιβεβαιωσατε,δηλαδη θα καταστραφει η Αλφα με καθαρα κερδη σχεδον 200 εκατομμυρια ευρω καθως και οι υπολοιπες οι οποιες επι δεκαετιες επιναν το αιμα του Ελληνικου λαου.
Αν συνεχισετε την ιδια πολιτικη και καταστραφει η Ελλαδα,πεινασει ο κοσμος και μεινει το 30% των Ελληνων ανεργοι....εχει περασει απο το μυαλο σας?
Οχι.
Διοτι δεν σας ενδιαφερει ουτε η Ελλαδα ουτε οι Ελληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: