Κυριακή, Μαρτίου 27, 2011

Tο διαρκες χρεος

Αυτη ειναι η πολιτικη του διαχειριστη μας,το διαρκες χρεος,δηλαδη να πληρωνει η χωρα μια ζωη τους απαραδεκτους τοκους με τους οποιους δανειζεται,να καταληξει ο λαος παμπτωχος να ψαχνει φαγητο στα συσιτια,να εγκαταλειψουν οι ανεργοι καθε ελπιδα για εργασια και να αφεθουν στην καταθλιψη.

Η παγκοσμια κυβερνηση του Τζεφρυ ειναι η κυριαρχια των τραπεζων και των μονοπωλιων σε βαρος των χωρων και των λαων και μονο ενας προδοτης θα μας εφερνε με χαμογελο και ψεματα σε αυτο το σημειο.

Δεν ειναι αυριο,μεθαυριο,σε πεντε χρονια,σε δεκα,σε εικοσι,δεν θα ξεπεραστει ποτε η κατασταση που αρχιζει να διαφαινεται,θα υποβαθμισουν την ζωη μας εως εκει που δεν παιρνει,θα καταστρεψουν καθε παραγωγικη μοναδα,θα πουλησουν μετα τα παντα στους ξενους και μετα θα μας δωσουν ενα επιδομα...σαν συνταξη και οσοι ζησουν εζησαν,η παγκοσμια δικατατορια στο φορτε της.

Και το χειροτερο ειναι οτι μας κοροιδευουν μπροστα στα ματια μας υποσχομενοι επιτυχιες και εξοδο απο την κριση για να αποφυγουν την αντιδραση του λαου,και κυριως για να συνεχισουν να τρωνε με χρυσα κουταλια,και τα μετρα θα παιρνονται λιγα λιγα,σαν την δοση του ναρκομανη που μπαινει στον κοσμο των παραισθησεων.
Εγκληματουν ολοι τους κατα της χωρας,ολοι οι πολιτικοι που συμβιβαστηκαν και παρεδωσαν τα παντα στους ελιτιστες φιλους τους.
Με ποια υποσχεση αραγε?
Τι τους εχουν προσφερει σε ανταλλαγμα?
Πλουτο,αξιωματα,βραβεια?

Η χωρα βυθιζεται στο χαος,οσοι δεν το βλεπουν μονο τυφλοι μπορει να ειναι,η απολυτα βολεμενοι μεσα στο κυβερνων κομμα,πως μπορουν και κοιμουνται ησυχοι?

Το διαρκες χρεος θα μας καταντησει επαιτες και υποψηφιους θανατοποινιτες.

Αυτη ηταν η υποσχεση τους οταν μας ζητησαν την ψηφο?

Ας περιμενουμε σαν την φωτογραφια το δεντρο να μεγαλωσει ωστε να κρεμαστουμε ανετα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: