Κυριακή, Ιανουαρίου 08, 2012

Ισοι απεναντι σε ποιον νομο?

Οτι η δημοκρατια που εχουμε εχει κτιστει εν αγνοια μας και χειροτερα ακομα με σχεδιο ωστε να προστατευει αυτους που πρωτοι θα επρεπε να δινουν το καλο παραδειγμα δεν ειναι κατι νεο,ομως καθε φορα που συμβαινει να αφηνονται ελευθεροι καποιοι που σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση θα επρεπε να εχουν περασει αυτοφωρο εμεις αντιδραμε και ξαφνιαζομαστε.

Υποκρισια.

Στις δεκαετιες που εχουν περασει δεκαδες πολιτικοι δεν μπηκαν φυλακη για αδικηματα που ευκολα και αβιαστα η δικαιοσυνη αποφασιζει να μπει ενας απλος πολιτης,μαζι με αυτους ευνοηθηκαν και οι φιλοι των πολιτικων συμμοριων,μεγαλα ονοματα,για εγκληματα βαρυτερα και εμειναν και αυτοι με ρυθμισεις και προσχηματα εκτος φυλακης.

Ας μην ξαφνιαζομαστε λοιπον,ζουμε σε μια δημοκρατια των ολιγων,στην δημοκρατια που ο απλος πολιτης δερνεται ανηλεως,τον μεταχειριζονται σαν ζωο,κρατιεται στα αστυνομικα τμηματα ολοκληρο Σαββατοκυριακο για να περασει αυτοφωρο την Δευτερα,που η δικαιοσυνη τον αντιμετωπιζει σαν τον χειροτερο εγκληματια,που οι αστυνομικοι που κανουν τα στραβα ματια στους επωνυμους μπορει να του φορτωσουν και δεκα αλλα αδικηματα.

Ο Κουλουρης επρεπε να εχει την ιδια αντιμετωπηση με ολους μας,για το αδικημα που διεπραξε,ειδε κανενας σας να συμβαινει κατι τετοιο?
Ειπαμε ειναι εξευτελιστικο να μην πηγαινουν οι πολιτικοι φυλακη για τα εγκληματα τους,δεν μας ειπε κανεις ομως οτι αυτο εχει επεκταθει και στους πρωην βουλευτες,μεταβουλευτικη ασυλια απο ποτε ισχυει στην χωρα?

Μαζι με αυτους μενουν εξω και ολα τα γνωστα ονοματα απο δικηγορους,τραγουδιστες και συνθετες,φοροφυγαδες καθε μορφης,και αυτο ονομαζεται δημοκρατια.

Εχουν κανει εγκληματα κατα της χωρας οι πολιτικοι,τεραστια,και συνεχιζουν να κανουν.

Πως ζητανε απο εναν λαο να ειναι νομοταγης οταν βομβαρδιζεται καθε μερα απο τα νεα της διαφθορας τους και της ατιμωρησιας τους?

Ολα τα ποδια της δημοκρατιας που εχουμε εχουν σπασει,κουλη δημοκρατια δεν υπαρχει,αναπηροι ειμαστε εμεις που δεν εχουμε την δυναμη να απαιτησουμε ουτε καν οσα προβλεπει το Συνταγμα της χωρας για ολους μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: